Cătălin Scărlătescu nu pierde timpul în relația cu Doina Teodoru. Ce i-a promis iubitei sale

Ultima actualizare:

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au pornit la drum într-o experiență inedită. Cei doi s-au înscris într-unul dintre cele mai cunoscute reality-show-uri difuzate în România, iar cu această ocazie avem șansa să descoperim mai bine unul dintre cele mai misterioase și discrete cupluri din showbiz.

Cătălin Scărlătescu n-are timp de jocuri cu Doina Teodoru. Ce i-a promis iubitei sale - Foto: Antena
Cătălin Scărlătescu n-are timp de jocuri cu Doina Teodoru. Ce i-a promis iubitei sale - Foto: Antena

Deși și-au oficializat relația de doar de câteva luni, Scărlătescu și partenera sa nu se feresc să vorbească deschis despre relația lor, în fața camerelor de filmat.

În primul episod de la America Express, chef-ul a făcut o promisiune uriașă. Acesta a subliniat că este dispus să facă orice pentru iubita sa. Totodată, vedeta de la Chefi la cuțite recunoaște că Doina Teodoru este mai competitivă atunci când vine vorba despre provocările lansate în emisiunea de la Antena 1.

„Eu sunt Cătălin Scărlătescu, cel mai talentat bucătar român în viață și cel mai mișto băiat pe care puteai să-l întâlnești în viața ta. Doina este mai competitivă decât mine, ea poate fizic, eu pot psihic. 

O să fac orice va fi necesar pentru ea. Și dacă mor eu, tu ia sufletul și puterea mea și mergi înainte, câștigă tu tot”, a spus cheful în prima ediție America Express, notează a1.ro.

Scărlăteacu și Doina Teodoru, abordare diferită în America Express

Cătălin și Doina participă la America Express - Foto: Antena 1
Cătălin și Doina participă la America Express - Foto: Antena 1

Cătălin și Doina au început bine show-ul. De altfel, cei doi au câștigat primul Joker din concurs. Tot în primul episod de la America Express, actrița a dezvăluit că este genul de persoană care pleacă la drum doar cu câteva lucruri, în timp ce partenerul ei obișnuiește să își ia o geantă foarte mare.

„El este cea mai drăguță chifteluță din lume (râde). Eu sunt actriță de teatru, fac și film. Și mie, dar și lui ne place să călătorim, dar eu sunt genul rucsac, iar el este genul troler”, a declarat iubita lui Cătălin Scărlătescu.

Pe Drumul Aurului au plecat 9 perechi de vedete care vor trebui să străbată peste 7.000 de kilometri prin Mexic, Guatemala și Columbia. Pe lângă Doina și Scărlătescu, printre concurenții de la Antena 1 se mai numără: Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Cum a cunoscută chef Scărlătescu pe Doina Teodoru

Recent, într-un interviu, chef Scărlătescu a precizat că prin viața lui au trecut „câteva femei fantastice” pe care n-a știut „să le oprească”, dar Doina Teodoru a fost cea care i-a dat peste cap universul.

„O văzusem pe Doina Teodoru la televizor, știam că e actriță, dar nu știam că este acea Doina Teodoru. Eu nu știam omul Doina Teodoru, doar artistul Doina Teodoru. Ne-am cunoscut în Vama Veche, eu eram cu marea mea iubire, marea, iar ea era… cu cineva pe-acolo.

Apoi, la ceva timp, am fost la petrecerea unei amice comune și cred că acolo s-au înfiripat lucrurile între noi. A venit totul foarte natural. Când am cunoscut-o, da, i-am spus că vreau mulți copii și o casă cu trei etaje. (râde) Nu, glumesc! Vă dați seama că nu asta a fost ideea.

Întâi ne-am dorit să ne cunoaștem cu adevărat și să o luăm efectiv pas cu pas: să vedem dacă trecem de primele 24 de ore, de prima săptămână, de prima lună, de prima ceartă, de primul scandal", a povestit Cătălin Scărlătescu, pentru viva.ro, anul trecut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net