Gestul neașteptat al lui Scărlătescu, la Chefi la cuțite

Ultima actualizare:

În vârstă de 50 de ani, Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România, dar și unul dintre cei mai serioși prezentatori TV. Plin de carismă și glumeț din fire, starul de la Antena 1 face o mutare complet neașteptată în cel mai recent episod din Chefi la Cuțite.

Gestul neașteptat al lui Scărlătescu, la Chefi la cuțite
Gestul neașteptat al lui Scărlătescu, la Chefi la cuțite

Se încing spiritele în cele mai cunoscut show culinar din România. A venit momentul în care se fac primele bilanțuri. Până acum, Chef Scărlătescu a câștigat trei battle-uri, iar alte trei au fost adjudecate de Florin Dumitrescu.

Pentru Chef Bontea, rezultatele nu sunt deloc satisfăcătoare. Acesta are o singură victorie și o egalitate cu Florin Dumitrescu la cel de-al șaptelea battle. Bontea intră dezamăgit într-o nouă săptămână dificilă, după rezultatele de la ultimul battle.

„A fost o lovitură sub centură. Nu cred că meritam să pierdem în halul ăsta”, a comentat concurentul lui Chef Bontea, Gabriel Drăgușanu, după victoria de data trecută a echipei lui Cătălin Scărlătescu.

„Lui Chef Bontea încă nu i-a trecut supărarea”, spune Florica Boboi, concurenta sa. „E supărat că nu câștigăm, pentru că noi chiar ne dăm toată silința și este frustrant”, a comentat și Gigi Nicolae.

Planurile lui Bontea sunt date peste cap de chef Scărlătescu. Mutare neașteptată la Chefi la Cuțite

Dar oricât de mari ar fi ambițiile și dorința de revanșă, planurile lui Sorin Bontea pot fi date peste cap colegul său de platou. În ediția de luni seară, Chef Scărlătescu a aruncat în luptă  o amuletă năucitoare, care a bulversat organizarea la bancurile de lucru și i-a uimit pe concurenți.

Spectatorii urmărescu cu sufletul la gură fiecare clipă din celebrul show TV, care-i ține mereu lipiți de ecrane până aproape de miezul nopții. Un nou episod al show-ului Chefi la Cuțite are loc, luni seară, pe Antena 1.

Ce salariu are Chef Scărlătescu

Recent, Scărlătescu a șocat pe toată lumea. Prezent în podcastul lui Speak, juratul de la „Chefi la cuțite” a precizat cu nu a coborât niciodată sub suma uriașă pe care o obținea la începutul anilor 90.

„Nu știu ce înțelegi tu din bani. Fii atent. În 1994, salariul meu era de 1400 de dolari”, a precizat Cătălin Scărlătescu în cadrul podcastului „La fileu”, moment în care Speak a rămas fără cuvinte.

„Eu niciodată, din 1994, nu am coborât sub suma aia. Cu timpul, am crescut. Eu am muncit pe bani”, a adăugat juratul de la Chefi la cuțite.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net