Chef Scărlătescu, la cuțite cu Florin Dumitrescu și Sorin Bontea: „Văd că fac tot felul de tâmpenii!”

Ultima actualizare:

Cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, chiar au ajuns să fie la cuțite, semn că numele showului în care sunt protagoniști nu a fost ales întâmplător.

Gina Pistol va încerca să medieze conflictele chefilor

Cu fiecare nou battle, din cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, acțiunea de la bancurile de lucru devine tot mai condimentată, iar lupta între orgoliile celor trei maeștri ai bucătăriei, tot mai încinsă.

Citește și: Ultimele imagini cu Nosfe și soția sa la Chefi la cuțite! „Nu știu ce s-a întâmplat”

Astfel, în ediția Chefi la cuțite, difuzată de Antena 1 în seara zilei de luni, 24 octombrie, de la 20:30, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se avântă în cel de-al treilea battle, iar discuțiile chefilor, la momentul degustării farfuriilor finale, scot la iveală o serie de tensiuni.

Fiecare dintre ei își spune părerea despre preparatele celorlalte două echipe, iar această etapă nu este deloc ușor digerată de cei trei chefi, care ajung în punctul unui conflict major. „Și-au pus amândoi în gând să mă șicaneze. Și văd că fac tot felul de tâmpenii!”, a comentat Cătălin Scărlătescu despre Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Vezi și: Rețeta delicioasă a Monicăi Bîrlădeanu. „E a bunicii mele. Mama a învățat-o de la ea”

Spiritele se încing și la bancurile de lucru, în timpul probei individuale eliminatorii, acolo unde unii dintre concurenți fac o greșeală care îi supără pe Chefi. „Ar fi trebuit să fie la eliminare. Dar cineva a avut grijă să nu ajungă acolo. Bravo lor, ca echipă”, a punctat chef Florin Dumitrescu despre această greșeală. La rândul lui, Chef Cătălin Scărlătescu a semnalat: „E clar că ceva nu e în regulă. Așa ceva nu se face!”.

Am crezut că se permite așa ceva. Acum o să fie mult mai greu”, a comentat unul dintre concurenți. Situația creată în timpul probei individuale nu trece neobservată nici de către Gina Pistol, care le va comunica concurenților ce îi așteaptă.

Nu rata nici: Jurații de la „Chefi la cuțite“, uluiți de sosia lui Gordon Ramsay. „Băi, ești nebun! Nu mai înțelegeam nimic”

Se anunță o ediție specială, în care battle-ul este jurizat de niște invitați speciali: un grup de refugiați din Ucraina. „Ne-am gândit să dedicăm o ediție Chefi la cuțite ideii de pace și bunăstare. Pentru că, până la urmă, gătitul este o expresie a unor clipe de tihnă alături de cei dragi”, a punctat Gina Pistol.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449016574 790492459883010 1579936202276165367 n jpg
image
image
image
image
image
image
nicu paleru jpeg
netflix pixabay png
andreea mantea
netflix pixabay jpg
andreea marin facebook jpg
banner irinel si irina columbeanu png
Banner Zannidache
cub cub mircea solcanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net