Ultimele imagini cu Nosfe și soția sa la Chefi la cuțite! „Nu știu ce s-a întâmplat”

Ultima actualizare:

Ediția de luni, 17 octombrie, a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost una plină de emoții. În cadrului episodului difuzat pe Antena 1 s-a regăsit și Nosfe, rapperul care a decedat la finalul săptămânii trecute. Regretatul artist participase alături de soția sa, Mădălina Crețan, la filmările celebrului show culinar. Acestea au avut loc cu mult timp înainte de decesul cântărețului.

Ultimele imagini cu Nosfe și soția sa la „Chefi la cuțite”
Ultimele imagini cu Nosfe și soția sa la „Chefi la cuțite”

Artistul a participat în sezonul 10 de la Chefi la cuțite alături de soția sa. În episodul difuzat luni seară, co-fondatorul trupei Șantra B.E.N.Z a putut fi văzut în timp ce gătea un risotto cu legume. Se pare că acesta s-a descurcat chiar mai bine decât partenera lui, iar jurații i-au transmis câteva cuvinte de laudă.

Vezi și: Știrile Pro TV: Nosfe ar fi murit din cauza consumului de droguri

„Nosfe, mult mai bine decât Mădălina. Mult mai bun orezul lui, chiar dacă e așa despărțit, este gustos orezul”, a declarat chef Florin Dumitrescu.

Din păcate, rapperul a fost eliminat din competiție în cea de-a doua probă a bootcamp-ului, unde au participat 60 de concurenți.

„Nu știu ce s-a întâmplat, probabil nu am destul de multe skill-uri încă să merg mai departe”, a comentat Nosfe decizia juraților care l-au eliminat din concurs.

Citește și: Seară dificilă pentru Cătălin Scărlătescu: „Este cea mai grea zi!”

Nosfe a murit la vârsta de 37 de ani

Nosfe a murit la 37 de ani

Nosfe s-a stins din viață sâmbătă, 16 octombrie. Acesta a suferit un infarct la doar câteva ore după ce a susținut un concert. Rapperul avea doar 37 de ani.

Nosfe, artistul pe numele său complet Darius Vlad Crețan, a intrat în lumea muzicii în anul 2022. De-a lungul timpului a colaborat nume importante din muzica româneacă, precum Mandinga, Alexandra Stan, Jean Gavril și Andrei Bănuță. Regretatul muzician a făcut parte în ultima perioadă a vieții lui din trupa Șatra B.EN.Z.

Mesajul lui Ruby, după moartea lui Nosfe

Una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Nosfe este „Condimente”, unde a colaborat cu Ruby. Melodia lansată acum 6 ani a strâns peste 80 de milioane de vizualizări pe platforma youtube.

După moartea rapperului, Ruby a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

„Nu pot să procesez, nu vreau să accept. Îmi doresc să fie o glumă. Mă gândesc la Mădă și la Iris și doare și mă doare și mai tare.

NOSFE! Să aibă Dumnezeu grijă de ține și să primești dragostea Lui infinită!!!! Te iubesc Nosfe! Nu pot să pronunț numele tău fără să îți văd privirea blanda și zâmbetul și sufletul tău bun. E mai bogat Cerul!”, a scris cântăreața pe pagina ei de Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net