Povestea emoționantă a românului care a primit cadou de nuntă participarea la ,,Chefi la cuțite’’

Ultima actualizare:

Gabriel Drăgușanu a venit în platoul ,,Chefi la cuțite’’ cu o rețetă internațională, o combinație între specialități din România, Italia, Germania și Grecia.

Jurații ,,Chefi la cuțite''
Jurații ,,Chefi la cuțite''

Acesta s-a născut în Târgoviște, a locuit în Italia, iar apoi s-a mutat împreună cu familia în Germania, unde s-a angajat ca bucătar.

Povestea emoționantă a lui Gabriel

,,În Italia am lucrat în pizzerii, iar în Germania m-am angajat la un restaurant, unde am prins repede meseria. În doar doi ani, am devenit Chef”, a declarat Gabriel.

Concurentul este atât de pasionat de gătit, încât și-a mințit șeful că este bolnav, pentru a veni în România să participe la show-ul culinar. Gabriel este sigur că va fi concediat, dar consideră că este o experiență unică și speră că nu va pleca dezamăgit.

Citește și: Sezonul 10 al emisiunii «Chefi la cuțite», plin de surprize! Gina Pistol și Irina Fodor fac echipă

„Mi-aș dori din tot sufletul să câștig. A fost un sacrificiu mare pentru mine să vin aici. Când am fost la preselecții, i-am cerut voie șefului meu să plec pentru că am niște treburi de rezolvat în România.

Acum el știe că am febră și stau acasă. Știu că voi fi concediat de la muncă. O să-mi pierd slujba, dar o asemenea experiență trăiești o dată-n viață! Iar la câte pățanii am avut, cred că merit și eu așa ceva!

Cadou de nuntă, din partea soției

„Urmăresc emisiunea din primul sezon și să știu că voi fi și eu în sezonul 10. Este ceva ireal pentru mine! Va fi cumplită dezamăgirea dacă nu trec mai departe!”, a mai spus concurentul.

Partea cea mai frumoasă și emoționantă a poveștii este că soția sa a fost cea care l-a susținut necondiționat, astfel că i-a oferit cadou de nuntă, participarea la emisiune.

Citește șiSosia lui Gordon Ramsey vine la Chefi la Cuțite! Uite cât de bine seamănă

„Înscrierea la Chefi la cuțite a fost cadoul de nuntă al soției mele. Acum trei luni am avut nunta și acesta a fost cadoul meu!’’, a declarat concurentul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net