VIDEO Cosmin Natanticu s-a accidentat la Chefi la cuțite. 4 concurenți de la Asia Express au fost deja eliminați

Ultima actualizare:

    Cosmin Natanticu, bandajat la Chefi la cuțitefoto: Antena1
Cosmin Natanticu, bandajat la Chefi la cuțitefoto: Antena1

Cosmin Natanticu a făcut un număr de stand-up comedy și la iUmor, unde l-am văzut marți, la ediția specială "Râzi cu ROaST", dar și la "Chefi la cuțite", unde a fost invitat să gătească alături de foștii concurenți de la Asia Express.

În cea de-a doua ediție specială a emisiunii "Chefi la cuțite", difuzată marți, 30 noiembrie, la Antena 1, concurenții de la Asia Express au ajuns la duel. S-a lăsat cu emoții, panică, dar și accidentări. Rival cu soția sa, Eliza Natanticu, la proba individuală, unde au avut de gătit rețete fără carne, Cosmin a încercat să o saboteze, dar karma i-a arătat că nu doarme. Natanticu a suferit o accidentare dureroasă, apoi a tras o sperietură de zile mari când mănușa i-a luat foc.

Cum s-a întâmplat accidentul din bucătărie! Cosmin și Eliza au ales amândoi să gătească paste quatro formaggi, dar pe lângă dorința de-a obține note cât mai mari de al chefi s-a născut și o rivalitate „de familie”! Profitând de faptul că gătesc la același banc de lucru, fostul concurent de la Asia Express sezonul 4 a decis să îndepărteze de pe foc oala Elizei, ca s-o încetinească sau s-o încurce. Nu a durat mult și ghinionul s-a întors împotriva lui, fiindcă s-a tăiat la deget și a cerut ajutorul medicilor, pentru a opri sângerarea. Natanticu nu a uitat că e actor și a jucat și un pic de teatru în fața camerelor. „M-am tăvălit și eu, dar mai mult așa, să îi văd reacția. Îi pasă sau merge mai departe? Ea când intră în competiție uită tot, nu are mamă, nu are tată, se duce acolo!”, a spus fostul concurent de la Asia Express. Nu a mai durat mult și Cosmin Natanticu a trecut printr-un alt incident: i-a luat foc mănușa improvizată din șervete de bucătărie din hârtie, chiar în timp ce lua oala cu paste de pe aragaz.

4 concurenți de la Asia Express au fost eliminați după primele două ediții

După primele două ediții, difuzate luni și marți, 4 concurenți au fost deja eliminați din show-ul culinar jurizat de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, la Antena 1. Este vorba despre Alexandrau Ungureanu și mama ei, Anca, Eliza Natanticu și Connect-R. În continuare, deși mai este o singură ediție, cea de miercuri, 1 decembrie, miza rămâne una uriașă, pentru că va există și o competiție a orgoliilor: cei doi chefi care pierd trebuie să își tatueze (cu tatuaj semipermanent) chipul chef-ului câștigător. 

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net