Sosia lui Gordon Ramsey vine la Chefi la Cuțite! Uite cât de bine seamănă

În sezonul 10 din Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu vor avea parte de o surpriză de proporții. Cel care va juriza alături de cei trei chefi va fi nimeni altul decât sosia celebrului Gordon Ramsey, talentatul și faimosul Martin Jordan. 

gordon1 jpg

Noul sezon din Chefi la Cuțite, care va debuta pe 4 septembrie la Antena 1, va surprinde cu siguranță telespectatorii, căci printre invitații de la masa juriului va fi însăși sosia marelui bucătar Gordon Ramsey, este vorba de Martin Jordan, care a venit să critice într-un stil caracteristic prolificului chef britanic, preparatele pregătite pentru a câștiga amuleta. 

Martin Jordan s-a remarcat la show-ul TV, Britains Got Talent, ca parte a secțiunii Chippendoubles, în cadrul căreia l-a impersonat la perfecțiune pe celebrul chef Gordon Ramsey, câștigând aprecierea publicului. 

Martin Jordan a lucrat ca sosie a celebrului chef Gordon Ramsey pentru 11 reclame TV, Channel 4 și a apărut la diferite evenimente și promoții de PR.

Toate surprizele pregătite pentru acest sezon special Chefi la cuțite vor fi descoperite rând pe rând de telespectatori la Antena 1, începând cu premiera maraton în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30. Ulterior, show-ul culinar va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Antena 1, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

FotoJet (1) jpg
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
theo rose
primar longeviv jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
biserica din pustietate de departe jpg
animal 1867472 1920 jpg
dumitru hermeneanu romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
theo rose
dumitru hermeneanu romanii au talent jpg
Daniel Pavel Survivor România Foto pro TV jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg