Sosia lui Gordon Ramsey vine la Chefi la Cuțite! Uite cât de bine seamănă

Ultima actualizare:

În sezonul 10 din Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu vor avea parte de o surpriză de proporții. Cel care va juriza alături de cei trei chefi va fi nimeni altul decât sosia celebrului Gordon Ramsey, talentatul și faimosul Martin Jordan. 

gordon1 jpg

Noul sezon din Chefi la Cuțite, care va debuta pe 4 septembrie la Antena 1, va surprinde cu siguranță telespectatorii, căci printre invitații de la masa juriului va fi însăși sosia marelui bucătar Gordon Ramsey, este vorba de Martin Jordan, care a venit să critice într-un stil caracteristic prolificului chef britanic, preparatele pregătite pentru a câștiga amuleta. 

Martin Jordan s-a remarcat la show-ul TV, Britains Got Talent, ca parte a secțiunii Chippendoubles, în cadrul căreia l-a impersonat la perfecțiune pe celebrul chef Gordon Ramsey, câștigând aprecierea publicului. 

Martin Jordan a lucrat ca sosie a celebrului chef Gordon Ramsey pentru 11 reclame TV, Channel 4 și a apărut la diferite evenimente și promoții de PR.

Toate surprizele pregătite pentru acest sezon special Chefi la cuțite vor fi descoperite rând pe rând de telespectatori la Antena 1, începând cu premiera maraton în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30. Ulterior, show-ul culinar va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Antena 1, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net