Brighi, de la “Chefi la Cuțite,” complicații după operația de implant mamar: „Aveam probleme la inimă”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Brigitta Gheorghe (33 de ani) a făcut o figură foarte bună în sezonul zece, de la “Chefi la Cuțite”, de la Antena 1. Click! a stat de vorbă cu bucătăreasa șefă din concursul culinar, care a făcut mărturisiri din interiorul show-ului, dar și despre viața sa personală.

Brighi, apreciată la ”Chefi la cuțite”

Faimoasa Brighi, de la ”Chefi la cuțite”, mamă a doi copii, care i-au schimbat viața și perspectivele, face parte din echipa aurie a lui Chef Cătălin Scărlătescu, după ce a reușit să îl impresioneze cu mai multe delicatese.

Brighi este cunoscută de către publicul larg datorită pieselor pe care le-a scos pe piață în colaborare cu diverși artiști care au prins bine la public. Concurenta ”Chefi la cuțite” a fost prezentă la un eveniment monden, unde ne-a povestit că de multe ori s-a simțit dezamăgită de multe persoane din industria muzicală.

„Sunt o artistă acum în pauză. Am lăsat muzica pe mut și așa am descoperit că îmi place bucătăria. Asta undeva prin 2014, când am fost la un concurs de talente, nu am ajuns până în finală, am ajuns până în semifinală, dar tot a fost bine.

În perioada când eram cu muzica mi se părea că timpul trece aiurea, că îmi folosesc anii de tinerețe și că îmi investesc eu tot timpul în muzică. Atunci țin minte că mi-am zis că poate nu m-am direcționat eu bine. Am stat la o discuție cu mine și mi-am dat seama că îmi place să gătesc și așa am ajuns să mă înscriu și la școala de bucătari.”, a spus Brigitta Gheorghe, pentru Click!.

Cântăreața - Brighi, o familist convinsă

Vedeta de la Antena 1 ne-a dezvăluit că după ce a devenit mamă a doi copii a luat decizia să își pună implant mamar. Totul pentru a se simți mult mai bine în pielea sa și a prinde încredere.

„Eu am trecut de două cezariene și am zis ce poate să fie mai rău de atât? La mine a fost un pic mai ciudățel, am descoperit înainte de operație că aveam niște probleme la inimă și nu voiau să intervină anesteziștii, dar după mi-am făcut niște controale medicale și mi-a zis că e mult mai ok și a trebuit să iau un tratament de fluidizarea sângelui și de aceea a fost puțin mai complicat”.

Vezi si: Ultimele imagini cu Nosfe și soția sa la Chefi la cuțite! „Nu știu ce s-a întâmplat”

De asemenea, aceasta a mai dezvăluit pentru Click! și prin ce chinuri a trecut, la începutul anului, după acel implant mamar:

„Emisiunea a început chiar după ce m-am operat și am stat lângă un feliator, în genunchi. Nu puteam să ridic feliatorul pentru că era super greu. Atunci, doctorul mi-a spus să ridic doar jumătate de kilogram în fiecare mână și când mă uitam la acel feliator de inox cred că doar mânerul avea 5 kilograme. Am zis că nu am ce să fac <eu trebuie să fac chipsurile astea> m-am pus în genunchi și le-am feliat acolo, dar m-au mai ajutat cei de lângă mine”, a declarat Brigitta Gheorghe, pentru Click!.

Citeste si: Plecare neașteptată de la „Chefi la cuțite”. Din păcate, nu va mai apărea în emisiune

Click! spune

Brigitta Gheorghe este din Oradea și are 33 de ani! La vârsta de 9 ani, artista a început să cânte, astfel că după ani de muncă actuala artistă a ajuns să lanseze câteva melodii. Aceasta și-a dorit foarte mult o carieră în muzică, ba mai mult a absolvit și o școală de canto pentru a se perfecționa. Pentru a ieși și mai mult în evidență aceasta a participat la diverse concursuri de profil printre care “Vocea României” și nu numai.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net