Plecare neașteptată de la „Chefi la cuțite”. Din păcate, nu va mai apărea în emisiune

Plecare neașteptată de la Chefi la cuțite. Celebra emisiunea cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu a rămas fără un personaj îndrăgit în acest sezon.

Plecare neașteptată de la „Chefi la cuțite”
Plecare neașteptată de la „Chefi la cuțite”

Echipa lui Sorin Bontea a mai pierdut un concurent în ultimul episod al show-ului culinar de la Antena 1. Arminia Grad a fost eliminată din emisiune în urma unui duel palpitant. Din nefericire, un tiramisu personalizat s-a dovedit a fi fatal pentru concurenta în vârstă de 36 de ani.

Fata care a plecat în Italia la vârsta de 20 de în urma unui pariu nu a reușit să-i impresioneze de această dată pe jurați. Ea a preparat un tiramisu deconstruit, însă chefii nu au fost mulțumiți nici de cremă și nici de faptul că fursecuile nu au fost însiropate. 

„Proastă farfurie. Ar vrea să fie tiramisu, dar nu cred că este tiramisu. Habar nu am ce este. Îmi pare rău că pleacă acasă, pentru că Arminia e luptătoare, vrea să facă, vrea să demonstreze. Îmi pare rău că pleacă, dar nu am ce să fac”, a declarat, dezamăgit, Sorin Bontea, după ce Arminia a fost eliminată de la Chefi la cuțite, conform Viva.

Plecare neașteptată de la „Chefi la cuțite”. Sorin Bontea a mai pierdut un concurent

Arminia a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Foto: Facebook
Arminia a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Foto: Facebook

Vizibil emoționată, românca din Parma s-a resemnat când a primit verdictul. Cu ochii triști după ce a riscat totul pe o carte necâștigătoare, Arminia și-a acceptat cu demnitate eliminarea de la Chefi la cutițe.

„M-am văzut un pic mai departe, nu mă așteptam în seara asta, dar o accept. A fost o experiență extraordinară”, a declarat fosta concurentă din echipa lui Sorin Bontea.

La începutul show-ului, simpatica Arminia Grad a dezvăluit de unde provine numele ei. Se pare că întreaga familie a moștenit o tradiție inedită. „Suntem toți Arminiu/Arminia. Când ne strigă cineva, ne întoarcem toți”, a explicat concurenta de la Chefi la cuțite.

Cum a ajuns să lucreze în Italia

„La vârsta de 20 de ani am plecat din România. Era anul 2006, mondialul Italia – Franța. Eram la barul în care lucram în Oradea și am zis să facem un pariu. Dacă câștigă Italia, înseamnă că trebuie să plec în Italia.

Dacă câștigă Franța, rămân în România. A câștigat Italia, două zile mai târziu eram pe autocar. Trebuia să rămân trei luni de zile că eram studentă la Oradea și am rămas 16 ani. Mi-am găsit de lucru la Milano ca ospătar pentru șase ani de zile, până în anul 2013″, a povesit Arminia Grad.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
dumitru hermeneanu romanii au talent jpg
Daniel Pavel Survivor România Foto pro TV jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
baza inalt jpg
gunter jpg