Scărlătescu anunță haosul la "Chefi la cuțite”! Reacția publicului: Comportamentul lasă de dorit”

Producția de televiziune “Chefi la cuțite”, de la Antena 1, este una dintre cele mai urmărite emisiune pe care trustul Intact le are, având în vedere că se află deja la cel de-al zecelea sezon, iar ratingul este unul destul de bun. Mulți români aleg să își iau inima în dinți și se prezintă în fața celor trei chefi, pentru a le demonstra cât de bine se pricep să gătească.

cub chef scărlătescu png

Cătălin Scărlătescu , pus la zid de fani!

Concurenții și jurații Chefi la Cuțite îmbină utilul cu plăcutul, căci pe lângă mesele atent gătite, în competiția de la Antenă au loc și momente haioase.

Pentru a face haz de necaz, Chef Cătălin Scărlătescu (50 de ani) a postat o fotografie cu el în dreptul căreia a scris “Urmează haosul”.  Mesajul a venit imediat după ce a existat o confruntare între șefi și bucătari. Lucru care i-a distrat pe toți cei prezenți. Totul s-a întâmplat într-una dintre ediții.

Fanii de pe internet n-au reacționat chiar pozitiv la postare, drept urmare, chef Cătălin Scărlătescu s-a ales cu câteva comentarii negative.

„Chef Bontea este prea arogant. El nu trebuie să piardă. Mâncarea lui este cea mai bună plus că vorbește foarte urât de chel. Scărlătescu când pierde se crede buricul pământului…nu este frumos, chef domnule Bontea”

„Chef, te-a lucrat Brigitta Gheorghe! Demult așteaptă Florin Dumitrescu să folosească amuleta pentru ea. A spus-o acum vreo două săptămâni” 

„Comportamentul șefilor lasă de dorit”, sunt doar câteva dintre comentariile publicate de cei care îl urmăresc pe Scărlătescu pe Instagram.

De spus este și faptul că reacțiile răutăcioase la adresa lor au curs lanț unul după altul însă Chef Scărlătescu nu a avut niciun cuvânt de zic cu privire la mesajele lor.

Vezi si: Gestul neașteptat al lui Scărlătescu, la Chefi la cuțite

Click! spune: Chefi la cuțite, emisiune culinară de top!

Cei trei chefi bucătari de la Antena 1 sunt: Florin Dumitrescu (35 de ani) , Sorin Bontea (52 de ani) și Cătălin Scărlătescu, iar prezentatoarea emisiunii este nimeni alta decât Gina Pistol (41 de ani), care s-a întors recent din concediu de maternitate. Blondina a devenit pentru prima dată mamă de fetiță anul trecut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net