Salariul fabulos al lui chef Scărlătescu l-a lăsat fără cuvinte pe Speak. Cât câștiga renumitul bucătar în 1994

Ultima actualizare:

Speak a avut o reacție memorabilă când a aflat salariul fabulos pe care-l primea Cătălin Scărlătescu în 1994. Prezent în podcastul îndrăgitului cântăreț, juratul de la „Chefi la cuțite” a precizat cu nu a coborât niciodată sub suma pe care o obținea atunci.

Salariul fabulos al lui Scărlătescu l-a lăsat fără cuvinte pe Speak. Foto: colaj/captură yt
Salariul fabulos al lui Scărlătescu l-a lăsat fără cuvinte pe Speak. Foto: colaj/captură yt

Salariul incredibil pe care îl avea Scărlătescu în 1994. „Niciodată nu am coborât sub suma aia”

În vârstă de 50 de ani, dintre care 10 i-a petrecut la TV, Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Simpaticul chef a muncit toată viața în bucătărie. De altfel, prezentatorul de la Antena 1 spune fără regrete că și-a cheltuit toți banii „pe mâncare și băutură”.

Plin de carismă și șarm, invitatul lui Speak a vorbit deschis despre viața lui, în cadrul podcastului „La fileu”. Unul din momentele cele mai interesante ale discuției s-a petrecut în momentul în care Scărlătescu a dezvăluit ce sumă câștiga pe lună în 1994.

„Nu știu ce înțelegi tu din bani. Fii atent. În 1994, salariul meu era de 1400 de dolari”, a precizat Cătălin Scărlătescu în cadrul podcastului „La fileu”, moment în care Speak a rămas fără cuvinte.

„Eu niciodată, din 1994, nu am coborât sub suma aia. Cu timpul, am crescut. Eu am muncit pe bani”, a adăugat juratul de la Chefi la cuțite.

Întrebat de Speak cât înseamna atunci această sumă și dacă își putea lua o Dacie cu acești bani, renumitul bucătar a dezvăluit că avea „vreo trei mașini” în acea perioadă.

Scărlătescu avea un salariu de 1400 de dolari, în 1994

„Dacă eu eram stâlpul care-ți aduceam banii în casă, eu îți produceam ție 30 de mii pe lună, cât îmi dădeai tu mie? Dacă nu intra suma corectă... lasă că am unde să muncesc”, a relatat chef Scărlătescu, dând de înțeles că nu ar fi ezitat să plece dintr-un loc de muncă dacă nu era recompensat cum se cuvine.

Bucătarul a relatat și un episod în care un patron a vrut să-l fenteze: „A încercat unu... El a încercat să încerce. Și când a văzut s-a liniștit și a zis: De azi înainte tu nu ai salariu. Ia cât vrei! Pentru că munceam foarte mult. Adică diferența dintre ce era înaintea momentului în care am venit eu la el în restaurant și după ce am venit eu era atât de mare”.

Cătălin Scălătescu a căpătat notorietate în momentul în care devenit jurat în emisiunea Masterchef. Au trecut 10 ani de atunci, iar, între timp, colegul lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu a devenit unul dintre cei mai iubiți bucătari din România.

Cât despre salariul din prezent al lui Scărlătescu? Ei bine, se pare că, în 2020, renumitul bucătar era plătit cu 1.600 euro pe lună la Antena 1, pentru emisiunea Chefi la cuțite, potrivit Impact.ro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net