Chef Scărlătesu a dat din casă! Cum a cunoscut-o pe Doina Teodoru: „Eu eram cu marea mea iubire...”

Ultima actualizare:

De aproximativ un an, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu frumos și discret în peisajul din showbizul românesc. Misterios și plin de șarm, juratul de la Chefi la Cuțite nu a dat prea multe detalii despre relația lor până acum. Recent, însă, vedeta de la Antena 1 a dezvăluit cum a început, de fapt, povestea de iubire.

Chef Scărlătesu a dat din casă! Cum a cunoscut-o pe Doina Teodoru?
Chef Scărlătesu a dat din casă! Cum a cunoscut-o pe Doina Teodoru?

Renumitul bucătar a oferit câteva detalii picante din viața lui amoroasă. Într-un interviu, chef Scărlătescu a precizat că prin viața lui au trecut „câteva femei fantastice” pe care n-a știut „să le oprească”.

Totul s-a schimbat odată cu apariția comediantei Doina Teodoru. Actrița i-a bulversat complet universul. „A apărut cometa aia care trebuia s-apară. Și-am spus: Opriți cometa”, a precizat vedeta de la Antena 1.

Cătălin Scărlătescu: „Prin viața mea au trecut câteva femei fantastice”

„Vă mărturisesc că prin viața mea au trecut câteva femei fantastice. Însă eu am fost nebunul care n-a știut să le oprească.

Acum a apărut această fabuloasă și incredibilă femeie și am zis: Stop joc! Până când mai alergăm?! Nu mai alergăm. A apărut cometa aia care trebuia s-apară. Și-am spus: Opriți cometa!”, a declarat Scărlătescu pentru Viva.

Dar cum a început, de fapt, această poveste neașteptată de iubire? Ei bine, juratul de la Chefi la Cuțite a dezvăluit că cei doi s-au cunoscut în Vama Veche, acolo unde bucătarul se afla alături de marea lui iubire - marea. Actrița se afla se pare, totuși, într-o relație la acea vreme.

Ulterior, după ceva timp, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au ciocnit la o petrecere a unei prietene comune.

„O văzusem pe Doina Teodoru la televizor, știam că e actriță, dar nu știam că este acea Doina Teodoru. Eu nu știam omul Doina Teodoru, doar artistul Doina Teodoru. Ne-am cunoscut în Vama Veche, eu eram cu marea mea iubire, marea, iar ea era… cu cineva pe-acolo. (râde)

Apoi, la ceva timp, am fost la petrecerea unei amice comune și cred că acolo s-au înfiripat lucrurile între noi. A venit totul foarte natural”, a povestit juratul de la Chefi la cuțite.

“Da, totul a fost simplu și firesc între noi, așa cum ar și trebui să fie.”, l-a completat actrița de stand-up comedy.

Ce i-a spus Cătălin Scărlătescu când s-au cunoscut?

Simpaticul bucătar a mai dezvăluit că tot ce și-au dorit la început a fost să ia lucrurile „pas cu pas” și să vadă dacă trec de prima lună și de primele certuri.

„Când am cunoscut-o, da, i-am spus că vreau mulți copii și o casă cu trei etaje. (râde) Nu, glumesc! Vă dați seama că nu asta a fost ideea.

Întâi ne-am dorit să ne cunoaștem cu adevărat și să o luăm efectiv pas cu pas: să vedem dacă trecem de primele 24 de ore, de prima săptămână, de prima lună, de prima ceartă, de primul scandal”, a povestit chef Scălătescu.

Vom afla cât de bine se înțeleg Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru atunci când va avea premiera emisiunii America Express. Cei doi fac pereche în celebrul show de la Antena 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net