Primele secvențe de la America Express. „Mașini de poliție cu mitraliere deasupra și oameni care trec pe lângă ei mâncând înghețată”

Ultima actualizare:

Primele imagini de la America Express și-au făcut apariția în mediul online. Aventurile prin care au trecut concurenții de la Antena 1, care au călătorit 2 luni prin Mexic, Guatemala și Columbia, au fost pline de peripeții. Cătălin Bordea, Puya și Andreea Bălan au făcut câteva afirmații savuroase în clipul publicat de producătorii emisiunii.

Primele imagini de la America Express. Foto: colaj/captură Instagram
Primele imagini de la America Express. Foto: colaj/captură Instagram

Irina Fodor este prezentatoarea show-ului America Express,. Emisiunea este așteptată cu sufletul de la gură de fani. „Drumul Aurului" a purtat câteva dintre cele mai îndrăgite vedete pe o distanță de 7.000 de kilometri.  În competiție s-au aflat, printre alții, chef Scărlătescu, Puya, Cătălin Bordea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Jean Gavril și gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar.

Pentru a liniști un pic pofta fanilor, producătorii de la America Express au făcut publice primele imagini ale competiției prin intermediul unui Jurnal de călătorie.

Telespectatorii nerăbdători au putut descoperi astfel primele secvențe de la filmări, dar și câteva opinii „la cald” ale celor 9 echipe prezente în concurs. Până să detalieze anumite întâmplări, concurenții s-au pus de acord în legătură cu dificultatea aventurii.

„America Express e monstru. Foarte mișto”, au spus Jean Gavril și fratele lui, Dinu.

„E mult mai greu față de cum s-a văzut la TV”, au precizat Larisa Iordache și Diana Bulimar.

„Mult mai greu decât mă așteptam”, a comentat și celebrul cântăreț Puya. Aceeași părere a fost împărtășită de Bianca Adam.

Primele imagini de la America Express. „Cad toate măștile și arăți exact așa cum ești tu”

În clipul video, probabil cel mai savuros moment este redat de Cătălin Bordea. Cunoscutul comediant a relatat un decor bizar de pe străzile unde s-a filmat emisiunea de la Antena 1.

„Mașini de poliție cu mitraliere deasupra și oameni care trec pe lângă ei mâncând înghețată”, este descrierea făcută de Cătălin Bordea.

„Facem ce putem la capacitate maximă și încercăm să fim peste toți ceilalți. Dacă nu reușim ne distrăm. Aici nu poți să te prefaci. Cad toate măștile și arăți exact așa cum ești tu. De-asta unii dintre concurenți au diverse reacții”, au precizat Andreea Bălan și Andreea Antonescu,  notează a1.ro.    

Totodată, partenerul de concurs al cântăreței Bruja, Pufeh, a precizat că „trebuie să faci atât de multe lucruri care îți surescitează mintea și corpul”. Într-o altă secvență, concurentul afirmă că nu credea vreodată că o să leșine la televizor.

Emisiunea „America Express", prezentată de Irina Fodor, parcurge 7.000 de km

„Drumul Aurului" a trimis 9 perechi de vedete prin America Latină, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. Filmările la al cincilea sezon al show-ului au durat timp de două luni.

Premiul pus în joc este de 30.000 de euro. Ca și la ultima ediție, Irina Fodor ne va delecta din postura de prezentatoare a emisiunii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net