Metoda care îți aduce imediat noroc în viață. Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta sa

#America Express
Ultima actualizare:

Câtălin Scărlătescu a dezvăluit ce face pentru a se feri de ghinion. Concurentul de la America Express are un secret prin care atrage imediat norocul de partea sa.

Cum scapă Cătălin Scărlătescu de ghinion? Secretul care îți aduce imediat noroc în viață
Cum scapă Cătălin Scărlătescu de ghinion? Secretul care îți aduce imediat noroc în viață

Partenerul de viață al actriței Doina Teodoru e unul dintre cele mai îndrăgite personaje din televiziune. Întotdeauna franc și direct, celebrul jurat de la Chefi la cuțite spune mereu ceea ce gândește.

În timpul show-ului America Express, Scărlătescu i-a suprins, însă, pe toți când a dezvăluit ce face pentru a alunga ghinionul. Pentru că nu găsea nicio mașină în, simpaticul prezentator s-a hotărât să schimbe cursul acelei zile apelând la un „truc” inedit.

Vedeta de la Antena 1 a explicat atunci că trebuie să schimbe ceva la el pentru a atrage norocul. Cătălin Scărlătescu nu a stat pe gânduri și s-a hotărât să schimbe tricoul de pe el. A băgat mâna în rucsac și a ales o altă culoare și un alt tricou, iar rețeta a funcționat de minune.

Nu a mai trecut multă vreme până când un autoturism a oprit în dreptul celor doi concurenți de la America Express. Trucul a funcționat, iar șoferul i-a dus la destinația unde erau nevoiți să ajungă pe Drumul Aurului.

Ce salariu are Cătălin Scărlătescu

Prezent anul trecut într-un podcast, juratul de la „Chefi la cuțite” a precizat cu nu a coborât niciodată sub prag pe care l-a atins încă din tinerețe. Plin de carismă și șarm, invitatul cântărețului Speak a vorbit deschis despre viața lui, în cadrul podcastului „La fileu”. Unul din aspectele cele mai interesante ale discuției s-a petrecut în momentul în care Scărlătescu a dezvăluit ce sumă câștiga pe lună în 1994.

„Nu știu ce înțelegi tu din bani. Fii atent. În 1994, salariul meu era de 1400 de dolari”, a precizat Cătălin Scărlătescu în cadrul podcastului „La fileu”, moment în care Speak a rămas fără cuvinte.

„Eu niciodată, din 1994, nu am coborât sub suma aia. Cu timpul, am crescut. Eu am muncit pe bani”, a adăugat juratul de la Chefi la cuțite.

Întrebat de Speak cât înseamna atunci această sumă și dacă își putea lua o Dacie cu acești bani, renumitul bucătar a dezvăluit că avea „vreo trei mașini” în acea perioadă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net