Legătura neștiută dintre Doina Teodoru și Mihai Bendeac. Cum l-a cucerit iubita lui Scărlătescu pe fostul jurat iUmor

Cu siguranță fanii emisiuni iUmor au fost martorii performanțelor obținute de Doina Teodoru, în cadrul producției de la Antena 1. La momentul respectiv, s-a vorbit intens despre faptul că între iubita lui Cătălin Scărlătescu și Mihai Bendeac ar exista o altfel de legătură și că aceasta i-ar fi picat cu tronc juratului de la iUmor. 

Ce legătură a existat între Doina Teodoru și Mihai Bendeac

Mai exact, s-a spus că motivul pentru care Doina a câștigat iUmor a fost faptul că Mihai Bendeac ar fi avut o afinitate pentru iubita lui Scărlătescu, mai ales dacă se ține cont de faptul că aceasta a jucat și în Băieți de oraș și În puii mei. 

Cu toate acestea, Mihai Bendeac a spus că sunt doar vorbe inventate de cârcotași și că nimic din ce se spunea, la vremea respectivă, nu era adevărat. În schimb, despre actor s-a spus că a fost cucerit de-a dreptul de caracterul jovial al Doinei Teodoru, dar și de fizicul acesteia, considerând-o o femeie extrem de frumoasă. 

Doina Teodoru se iubește cu Cătălin Scărlătescu

Showbizul a fost luat prin surprindere în momentul în care „burlacul” Cătălin Scărlătescu a anunțat că nu mai este, de fapt, burlac. 

După o lungă perioadă în care nu a vorbit și nici nu s-a afișat cu nimeni, celebrul chef declara sus și tare că el și Doina Teodoru se iubesc și formează un cuplu. 

Recent, într-un interviu, chef Scărlătescu a precizat că prin viața lui au trecut „câteva femei fantastice” pe care n-a știut „să le oprească”, dar Doina Teodoru a fost cea care i-a dat peste cap universul.

„O văzusem pe Doina Teodoru la televizor, știam că e actriță, dar nu știam că este acea Doina Teodoru. Eu nu știam omul Doina Teodoru, doar artistul Doina Teodoru. Ne-am cunoscut în Vama Veche, eu eram cu marea mea iubire, marea, iar ea era… cu cineva pe-acolo.

Apoi, la ceva timp, am fost la petrecerea unei amice comune și cred că acolo s-au înfiripat lucrurile între noi. A venit totul foarte natural. Când am cunoscut-o, da, i-am spus că vreau mulți copii și o casă cu trei etaje. (râde) Nu, glumesc! Vă dați seama că nu asta a fost ideea.

Întâi ne-am dorit să ne cunoaștem cu adevărat și să o luăm efectiv pas cu pas: să vedem dacă trecem de primele 24 de ore, de prima săptămână, de prima lună, de prima ceartă, de primul scandal", a povestit Cătălin Scărlătescu, pentru viva.ro, anul trecut.

Cum a văzut Scărlătescu plecarea cu Doina Teodoru, la America Express

Chef-ul a publicat un mesaj pe pagina personală de Facebook, la scurt timp după ce a fost anunțată lista oficială cu participanții la „America Express.” Scărlătescu nu s-a putut abține și a făcut și o glumă pe seama colegului său, Chef Bontea, care a participat, la rândul său, într-unul dintre sezoanele trecute, alături de Răzvan Fodor, cei doi fiind chiar marii câștigători.

De când l-am văzut pe Sorin Bontea în costum de flamingo, mi-am dat seama că experiența Asia Express România se întâmplă o singură dată în viață!”, a scris chef-ul în mediul online, diferența fiind că acum marea aventură va avea lor în America.

Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina Teodoru spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troler. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta! Venim!”, a adăugat Cătălin Scărlătescu, vorbind puțin și despre relația lui cu actrița.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net