Cătălin Scărlătescu a ajuns de urgență pe mâna medicilor! Juratul de la „Chefi la cuțite” a suferit un accident

Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, Cătălin Scărlătescu a ajuns, de urgență, pe mâna medicilor. Juratul de la „Chefi la cuțite” a suferit un accident ușor, dar totuși s-a ales cu o entorsă și a avut nevoie de intervenția specialiștilor. 

Sursa citată menționează că celebrul chef este în afara oricărui pericol, însă din cauza faptului că a suferit un accident și s-a ales cu o entorsă, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Scărlătescu a mers de urgență la spital

Pentru că o entorsă poate fi și dureroasă, dar și periculoasă, Cătălin Scărlătescu nu a mai stat pe gânduri și a mers de urgență la cel mai apropiat spital, pentru a verifica dacă este în afara oricărui pericol.

Cu siguranță lucrurile vor merge spre bine, mai ales că nu este vorba despre nimic grav, iar starea de sănătate îi este foarte bună. Celebrul chef se va recupera rapid și își va putea relua activitățile pe care le are de făcut, mai ales că Revelionul ne bate la ușă și trebuie să fie...fresh!

Ce probleme grave de sănătate a mai avut Cătălin Scărlătescu

Deși multă lume se gândește că vedetele noastre au o viață linișită și lipsită de evenimente neplăcute, nu este deloc așa. Cătălin Scărlătescu a avut mari probleme de sănătate în trecut și ajunsese chiar să ia o mulțime de medicamente din această cauză.

Citește și - Cătălin Scărlătescu a slăbit incredibil de mult! Uite cât de mari au putut să-i rămână hainele

„Eu astăzi am gustat din toate mâncărurile de aici. Mi-am propus să devin un „skinny cook”. Mai am patru kilograme şi ajung acolo. Sunt din ce în ce mai slab. (…) Până în martie luam 14 pastile. Acum iau una singură. Aveam 295 glicemia. Trebuia să intru pe insulină, acum nu mai am nimic. S-a schimbat absolut totul în bine”, a declarat Scărlătesc, acum ceva timp, în cadrul unei emisiuni de televiziune. 

Mai mult, toată viața a avut probleme cu kilogramele în plus, până într-un punct în care a reușit să dea jos nici mai mult, nici mai puțin de 50 de kilograme. Acest lucru se întâmpla în anul 2017. 

„Aveam glicemia 295 și mă duceam spre cimitir. Acuma am luat-o spre club. Eram obligat să slăbesc. Asta ca să pot să mai gătesc în viața asta. Mănânc absolut orice, dar cantități foarte mici. Până acum nu încăpeam în haine. Acum, mai nou, încap în haine. Eu am mai slăbit de două ori în viața mea. O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit, pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea… Sunt mai ușor cu 48 de kilograme, am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport. Am întinerit”, declara Scărlătescu la acea vreme, în spațiul public. 

Cu toate acestea, Cătălin Scărlătescu nu a oferit niciodată informații cu privire la faptul că ar fi apelat la operație de micșorare de stomac, așa cum s-a speculat, la un moment dat. În schimb, celebrul chef a vrut să arate mai bine, iar din cauza faptului că i se lăsaseră pleoapele la un moment dat, a apelat la o intevenție estetică numită blefaroplastie, ce constă în ridicarea pleoapelor superioare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net