Eliminare surprinzătoare de la America Express! Una dintre cele mai apreciate echipe pleacă acasă

#America Express
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai apreciate echipe pleacă de la America Express. Pentru a doua săptămână consecutivă, vulturul din cutia Irinei Fodor a fost roșu.

O nouă eliminare la America Express. Foto: colaj/captură/Facebook
O nouă eliminare la America Express. Foto: colaj/captură/Facebook

Concursul de la Antena 1 faci pași rapizi spre finală, iar tensiunea atinge cote tot mai mari. Așa s-a întâmplat și în cel mai recent episod, atunci când 3 echipe au trecut prin probe de foc pentru a rămâne în concurs.

Din păcate, a patra zi din Columbia a adus un deznodământ nefericit pentru doi concurenți, în cea de-a șaptea etapă de pe Drumul Aurului. În cursa pentru ultima șanșă au intrat Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și Bie Adam și Mickey.

În cele din urmă, Bie Adam și Mikey au ajuns pe ultimul loc și au descoperit că vulturul a avut culoarea roșie, lucru ce le-a adus eliminarea din America Express, în ediția din 1 martie 2023.

Bie Adam și Mikey au fost eliminate de la America Express

Ziua a fost un plină de evenimente pentru concurenții propuși pentru eliminarea de la America Express. După ce au căutat indicii ascunse pe un lac, folosindu-se de o barcă, echipele au continuat la o fermă de oi, acolo unde vedele au fost puse să prindă oaia desemnată echipei lor, s-o aranjeze cât mai mult cu putință și s-o pregătească astfel pentru un concurs de frumusețe.

O altă probă grea a zilei a fost reprezentată de livratul unor vase de lut, fiecare echipă fiind obligată să se folosească de o bicicletă. Din păcate, Bie Adam și mama sa au fost cele care au ajuns ultimele la Irina Fodor.

Deși în urmă cu o săptămână a existat o altă eliminare, vulturul de pe Drumul Aurului n-a avut milă nici în această ediție. În momentul în care a fost zărită culoarea roșie, toate echipele au rămas șocate. Pentru Bie, America Express se oprește aici.

Cine e Bie Adam de la America Express

Bie Adam, cunoscută din mediul online, a participat la reality-show-ul de la Antena 1 alături de mama ei. Tânăra are peste 1,7 milioane de abonați pe canalul de YouTube, un milion de urmăritori pe Instagram și este considerată unul dintre cei mai importanți creatori de conținut din România. 

Alături de mama sa, Bie Adam a format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de concurenți de la America Express. În timpul aventurii, cele două au demonstrat că pot trece peste orice, chiar și atunci când s-au aflat în zone periculoase de pe traseu.

„De câte ori făceam autostopul, oamenii ne avertizau cât de periculoasă e zona, ne sfătuiau să avem grijă în ce mașini ne urcăm și unde dormim și ne povesteau incidente din familiile lor. La un moment dat, am mers cu o mașină care avea o sabie mare în spate! În Mexic am ajuns, de exemplu, în Romita, una dintre localitățile cele mai riscante din zona respectivă, pe care am traversat-o la pas, cap-coadă, pentru că nu puteam nici să încercăm să facem autostopul, după ce am văzut acolo. Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă, cu mâna pe el“, povestea Bie Adam despre experianța de la America Express.

Au fost 9 echipe, au rămas doar 5 la America Express

Asia Express a devenit America Express. Emisiunea a revenit la Antena 1 cu sezonul 5, care e intitulat Drumul Aurului. 9 perechi de vedete au pornit la drum prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7.000 de kilometri. După eliminarea lui Bie Adam, în cursă au rămas doar 5 formații care se bat pentru premiul cel mare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net