Probleme mari pentru Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Avertismentul primit din partea unui copil din Mexic

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au dat de greu la America Express. În episodul din seara aceasta, urmează cursa pentru a doua amuletă și întrecerea pentru cea de-a doua imunitate, dar unul dintre cele mai tensionate momente le are în prim-plan pe fetele de la Andre.

Probleme mari pentru Andreea Antonescu și Andreea Bălan
Probleme mari pentru Andreea Antonescu și Andreea Bălan

Cele 9 echipe au luat deja pulsul competiției difuzate de Antena 1. Fără cazare, fără mâncare, fără transport și doar cu un euro pe zi pentru fiecare concurent, echipele de vedete au din nou o zi plină cu misiuni într-un ritm infernal.

În drumul spre mult râvnita imunitate, vedele se vor întâlni cu ruleta ”deliciilor” mexicane. Acestea vor fi nevoite să mănânce preparate precum scorpioni și larve de furnici. Totodată, ruta va fi una periculoasă, iar cel mai mult au resimțit acest lucru fetele de la Andre, care au primit un avertisment dur din partea unui copil.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, moment dificil la America Express

Echipele au ajuns târziu la Irina Fodor. Foto: Antena 1
Echipele au ajuns târziu la Irina Fodor. Foto: Antena 1

Una dintre echipele care ajunge chiar la lăsarea nopții într-o zonă periculoasă, ce necesita vigilență maximă, este cea formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

„El ne-a zis foarte clar: Aveți grijă, că acolo se împușcă oameni și se pierd turiști fără motiv”, a spus Andreea Bălan despre avertismentul primit din partea fiului unei localnice.

Ghinionul a făcut ca fetele de la Andre să primescă semnalul de final de cursă din partea Irinei Fodor chiar în această zonă, în care astfel sunt nevoite să-și caute cazare.

„Am zis: nu se poate! Noi nu suntem și n-am fost niciodată din categoria fetelor pline de fițe, dar preferam să dorm în curte, într-un cort și mi-ar fi fost mie psihic mai bine”, a fost reacția Andreei Antonescu la una dintre cazările găsite.

Cum se vor descurca cele două concurente în fața acestor provocări, dar și cum vor trece echipele de ruleta unora dintre cele mai respingătoare preparate și cine va câștiga a doua amuletă, dar și cea de-a doua imunitate, telespectatorii vor descoperi într-o ediție America Express incendiară, difuzată de Antena 1, în această seară, de la 20:30.

America Express, lider de audiență

Ediția de luni, 16 ianuarie, difuzată de Antena 1 de la ora 20:30, a fost lider de piață pe segmentul de public comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani.

Astfel, cel mai dur reality show din România a condus topul audiențelor cu o medie de 8.1 puncte de rating și 27% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu o medie de 7.2 puncte de rating și 24% cota de piață.

Difuzată în intervalul orar 20:26 – 00:11, emisiunea a adunat, în minutul de aur de la 21:46, peste 1,7 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane.

Răsturnare de situație

Ziua a doua din concurs a fost foarte palpitantă, iar finalul cursei a fost unul neașteptat! Prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea alcătuită din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Dar Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au decis, înainte de a afla pe ce loc s-au situat în întrecere, să folosească Joker-ul câștigat anterior, care le oferea avantajul de a scădea 30 de minute din timpul de sosire în cursa pentru imunitate.

Hotărârea lor s-a dovedit una cât se poate de inspirată, deoarece Irina le-a dezvăluit că s-au situat pe locul 2. Astfel, grație avantajalui lor au pășit pe locul întâi în clasament, obținând imunitatea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
dumitru hermeneanu romanii au talent jpg
Daniel Pavel Survivor România Foto pro TV jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
baza inalt jpg
gunter jpg