Ce avere are Cătălin Scărlătescu! Concurentul de la America Express a spus totul

Ultima actualizare:

Cătălin Scărlătescu (50 de ani) a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz! Însă, de când se iubește cu actrița Doina Teodoru (33 de ani), domnișoarele au încetat să mai viseze la inima lui! Chiar dacă a avut tot timpul lipici la femei frumoase, vedeta de la Antena 1 nu și-a neglijat niciodată cariera profesională. Prezent într-un podcast, celebrul bucătar le-a spus tuturor ce a făcut, până acum, cu banii săi munciți.

Cătălin Scărlătescu este implicat în foarte multe proiecte de succes, la Antena 1! Așa că banii au început să se înmulțească ușor, ușor. Prezent recent la un podcast moderat de Speak, simpaticul Scărlătescu a declarat public că banii pe care i-a câștigat până acum i-a investit în diverse lucruri. Totodată, vedeta a recunoscut că a cheltuit mult în călătoriile sale.

„Văzusem 50 de state și mâncasem în 50 de mari orașe și poate chiar mai mult, eu toți banii din viața mea i-am dat pe cărți de bucătărie, pe mâncare și pe a înțelege tradițiile.

Te duc în lumea asta în niște locuri, când intri înăuntru vine șampania pe masă. În Bretania, e un hotel unde dacă vrei să stai e 3.000 pe noapte, dar sus la bar, când am ajuns, ăia știau cum mă cheamă cu nume și prenume”, a afirmat Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu e prezent la 1 America Express

În momentul de față Cătălin Scărlătescu s-a aventurat împreună cu iubita sa, Doina Teodoru în concursul de la Antena 1 “America Express - Drumul Aurului”. Cei doi speră să ajungă până în marea finală și să câștige premiul de 30.000 de euro. Însă, până în prezent, pe parcursul competiției, cei doi au întâmpinat diverse probleme.

Stresul și oboseala au reușit să îl solicite și să îl afecteze destul de mult pe Scărlătescu. De altfel, vedeta a întâmpinat câteva problemele medicale.

„Aveam nevoie de asistență medicală. În zona pancreasului erau niște inflamații periculoase, dădea băiatul niște cuțite de nu avea treabă. Eram super căzut, îmi vâjâia capul, am crezut că rămân mort acolo. Mi-a băgat o branulă, mi-a făcut un amestec pentru venă, să îmi revin. Nu am vrut să mănânc, nu mai aveam nici chef de mine”, a spus Scărlătescu în cadrul competiției de la America Express - Drumul Aurului.

Click! spune

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai bine cotați chefi bucătari din România! Vedeta Antenei 1 a intrat în afaceri, în 2004, când a ales să se asocieze cu un bucătar italian. Ulterior, acesta a învățat din tainele afacerilor și și-a deschis trei restaurant de lux în București.

Scărlătescu a intrat în atenția publicului după ce a fost cooptat în proiectul de la Antena 1 de la “Chefi la Cuțite”, unde face echipă, la masa juraților, cu Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
lorena balaci jpeg
banner dinu maxer png
razboinicii survivor 2023 jpg
antonia si alex velea la survivor jpg
Netflix jpeg
the wailing captura video jpg