Andreea Bălan și Andreea Antonescu, în lacrimi la America Express! Ce au pățit concurentele

#America Express
Ultima actualizare:

În cea de-a 28-a ediție emisiunii America Express de la Antena 1, echipele au avut parte de un moment extrem de emoționant. Irina Fodor a citit scrisorile concurenților, iar clipele pline de senibilitate i-au umplut emoționat pe aceștia până la lacrimi. Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu s-au putut abține.

America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu amuleta 2 Foto Antena 1 jpg

Cu doar o zi în urmă, proba la care au participat concurenții i-a lăsat mult timp în suspans. Echipele s-au luat la întrecere într-un joc de amulete fantastic, amintind de celebrul Jurassic Park.

Emoțiile din cursa pentru imunitate, însă s-au prelungit până a doua zi frumoasa prezentatoare a anunțat că va dezvălui deznodământul.

Încă dis-de-dimineață, echipele s-au prezentat în fața Irinei Fodor pentru a afla cine a primit imunitatea, nu înainte de a le oferi un moment neașteptat. Îndrăgita prezentatoare a citit scrisorile de dragoste ale concurenților, iar asta i-a copleșit pe aceștia, în special pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, moment emoționant la America Express

Andreea Antonescu și Andreea Bălan sunt legate de o frumoasă prietenie

În ediția din 1 martie 2023, un moment plin de sensibilitate i-a luat prin surprindere pe concurenți.

„Suntem în linie dreaptă către marea finală din Cartagena. Mai avem trei etape până atunci și știm bine cu toții ce presupune asta, nu? Bănuiesc că toți vreți să vedeți capătul Drumului Aurului de la înălțimea unei victorii.

Și, când ne dorim ceva cu tot dinadinsul, începe să ni se facă frică, pentru că nu vrem să fim dezamăgiți.

Cursa pentru ultima șansă este o ocazie să vedem niște evoluții spectaculoase, zic eu, în care voi puteți să puneți și imaginație și talent, cu atât mai mult astăzi”, a anunțat Irina Fodor, în ediția 28 a emisiunii America Express, de la Antena 1, potrivit a1.ro. 

Moment emoționant la America Express

Prezentatoarea a început cu scrisoarea lui Cortea adresată coechipierului său, Bordea. În stilul său plin de umor, Cortea a reușit să stârnească hohote de râs. Bineînțeles, nici acesta din urmă nu a fost mai prejos și a condimentat momentul cu replici caracteristice lui.

Ulterior a urmat scrisoarea de la Doina pentru Scărlătescu pe care l-a numit „chifteluță”, iar scrisoarea Melindei pentru Puya a strânit și ea reacții pe măsură printre concurenți.

Ulterior, însă lacrimile de emoție au luat locul râsetelor, în momentul în care prezentatoarea a citit scrisoarea Andreei Antonescu pentru Andreea Bălan. Momentul a impresionat atât de mult concurenții încât la final au aplaudat. 

„Doamne, cât de frumos și-au scris una celeilalte”, a zis Nelu Cortea, potrivit a1.ro. Cele două au încheiat momentul cu îmbățișare și lacrimi de bucurie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net