Cine câștigă America Express? Dezvăluire surprinzătoare: „Dacă le convine sau nu acest rezultat”

#America Express
Ultima actualizare:

America Express este fără doar și poate unul dintre cele mai iubite show-uri de televiziune din România de până acum. Nu de puține ori, emisiunea fenomen a fost lider absolut de audiență, reușind să mențină un public fidel. Duoul de succes al televiziunii care se află în spatele show-ului, format din Mona Segall și Robert Lionte, a fost invitat într-un nou episod savuros din podcast-ul marca Mihai Morar, unde cei doi au dezvăluit secretele din spatele camerelor.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 america express e1652896371484 webp

Inimile telespectatorilor au fost cucerite prin umorul și adrenalina date de aventura prin care trec concurenții din America Express. Acest sezon este unul foarte apreciat și se pare că producătorii au fost extrem de inspirați în momentul în care au ales echipele, pentru că laudele publicului nu se mai contenesc. Iar una dintre marile întrebări ale oamenilor este, cine câștigă acest sezon? Bineînțeles, presa continuă să speculeze, mai ales că riscul de a se afla este mare oricând având în vedere că echipele s-au întors din competiție de mult timp. Mona Segall vine, însă să facă lumină:

„Slavă Domnului că nu află nimeni cine câștigă America Express! Tot cast-ul semnează niște contracte și echipa de asemeni și sperăm să nu se afle până la sfârșit, deși există tot felul de site-uri care încearcă să saboteze acest lucru. Nu știm de ce, cui folosește și pentru ce. De cele mai multe ori sunt fake news-uri, câteodată o nimeresc și acum depinde de cei care se uită, dacă cred, dacă nu cred, dacă le convine sau nu acest rezultat. Nici mama mea nu știe, nimeni din familie nu știe câștigătorul pentru că nu vrem să le răpim plăcerea", a mărturist Mona Segall. 

Ei bine, sunt slabe șanse să aflăm marele câștigător înainte să ne dezvăluie ecranele acest lucru și poate că este mai bine așa. Cei 120 de oameni din producția show-ului care au călătorit alături de concurenți au semnat desigur, contracte care stipulau confidențialitatea. 

Unde are loc următorul sezon

Următorul sezon are loc tot pe continentul American, însă locațiile se schimbă, iar aventura capătă noi valențe. Viitorii concurenți vor fi plimbați prin Columbia, o țară ce promite mult mai multe provocări și pericole alături de Ecuador și Argentina! Noul sezon va fi filmat anul acesta, însă locațiile s-ar putea schimba, astfel încât doza de curiozitate a publicului va crește!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net