Andreea Bălan, moment decisiv în viața vedetei: „Inima mea s-a oprit pentru câteva momente”

Ultima actualizare:

Astăzi e zi de mare bucurie pentru Andreea Bălan. Frumoasa artistă îşi sărbătoreşte fetiţa, pe Clara, mezina familiei, care astăzi împlineşte 4 ani! Artista a ţinut să împărtăşească momentul cu fanii ei de pe reţelele de socializare care i-au transmis numai cuvinte frumoase!

Andreea Bălan, moment decisiv în viața vedetei
Andreea Bălan, moment decisiv în viața vedetei

După divorţul de George Burcea, Andreea Bălan îşi creşte singură fetiţele, Ella şi Clara. Marele său sprijin este chiar bunica fetiţelor, care este nelipsită când vine vorba de nepoţelele sale. Pentru a o sărbători pe Clara artista a organizat o petrecere frumoasă, cu o tematică specială, încercând să îi ofere celei mici o surpriză de neuitat. 

Andreea Bălan i-a dat naştere Clarei acum 4 ani de zile, însă venirea pe lume a celei mici a reprezentat o lecţie maracntă pentru artistă. Andreaa a suferit un stop cardio-respirator, la naştere, moment ăn care viaţa ei a căpătat cu totul alte valenţe.

Într-un mesaj emoâţionant pe Instagram artista a spus ce minune a reprezentat pentru ea venirea pe lume a celei mici şi cât de mult i-a schimbat viaţa, fiind recunoscătoare pentru tot.

„Am avut parte de foarte multe experiențe, emoții și trăiri în viața mea până în prezent (bune și rele) dar, de departe, cea mai importantă, frumoasă dar și grea experiență, este cea de acum 4 ani.

În ziua de 4 martie 2019 am dat viață și totodată am renăscut la viață. Clarita a venit pe lume și inima mea s-a oprit pentru câteva momente, iar Dumnezeu a vrut să revin la viața și să am grijă de cele doua minuni.

Nu am cum să uit vreodată acele clipe grele, dar sunt recunoscătoare că mi-au fost date să le trăiesc, deoarece azi sunt mai înțeleaptă, mai bună, și mai împlinită ca niciodată. Viața îți dă exact ce trebuie ca tu să te schimbi, să fii un om mai bun și să apreciezi ceea ce ai.

Azi este despre Clarita, o minune de fetiță, năzdrăvană și jucăușă, care ne înveselește până și în cea mai ploioasă zi și ne oferă iubirea cea mai pură din univers. Le iubesc enorm pe Ella și Clara și datorită lor sunt cea mai fericită de pe pământ! La mulți ani Îngerașul meu mic și frumos! Să îți dea viața numai bucurii și lecții pe care să le poți duce cu zâmbetul pe buze.”, a spus artista pe Instagram. 

Fanii au reacţionat imediat, şi i-au transmis numai mesaje frumoase prin care îi urează artistei să se bucure de tot ce are. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net