Andreea Bălan e sexy mama! Întoarce privirile pe stradă chiar și cu copiii după ea

#Exclusiv Click!

Andreea Bălan arată de înnebunești la 38 de ani! Cu toate acestea, solista își crește singură fetițele și, deocamdată, nici un prinț nu se mai arată pentru ea la orizont. Paparazzii Click! au surprins-o pe cântăreață la un salon de înfrumusețare, unde merge împreună cu fetițele sale, pe care le învață de mic să fie cochete.

Andreea Bălan e sexy mama la 38 de ani! Artista arată trăsnet, deși este într-o perioadă a vieții cam tulbure, cel puțin pe plan amoros. Artista a ajuns să împartă casa doar cu cele două fetițe ale sale, pe care le crește din postura de mamă singură. După divorțul cu scandal de actorul George Burcea și o relație eșuată din plin cu fratele Soniei Argint, Tiberiu Argint, Andreea nu prea mai suportă picior de bărbat prin preajma ei.

Solista a fost surprinsă, zilele trecute, de paparazii Click!, în vizită la un salon de înfrumusețare din zona Floreasca, împreună cu fetițele ei, Ela și Clara, pe care le învață de mici să fie cochete ca și ea.

Andreea era însoțită de către o amică bună. Cele patru au ieșit din clinică și erau foarte bine dispuse după o ședință de răsfăț total. Andreea a avut grijă ca fetițele să se urce în bolidul de lux, după care a tras mașina ca să poată urca și prietena ei.

Solista a făcut și o boacănă cât de mare, noroc că nu era nici un polițist prin preajmă. A parcat în loc nepermis, ocupând cu bolidul ei jumătate din stația RTB de pe Floreasca.

Cum a ajuns Andreea să crească singură două fetițe? Mai vrea și un băiețel!

Andreea Bălan le crește singură la acest moment pe Ela și pe Clara, după divorțul de George Burcea. Solista a fost chiar pe punctul să-și piardă viața atunci când a adus-o pe lume pe fiica ei cea mică, Clara, suferind o embolie amniotică, adică lichidul amniotic din uter a ajuns în sângele ei. Acela a fost momentul când medicii i-au dat și vestea că nu mai poate avea copii!

Momentul a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, mărturisea vedeta, la acea vreme.

Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, artista a dezvăluit că își mai dorește foarte și un băiat, și chiar s-a gândit să apeleze la o mamă-surogat.

Eu nu mai pot să-l fac. Îmi doresc un băiat. M-am gândit, poate aș putea să apelez la o mamă-surogat”, a spus Andreea, cu lacrimi în ochi.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu doi ani, însă procesul de divorț s-a finalizat abia în primăvara aceasta.

andreea balan si relatiile esuate jpg

Ghinion pe toată linia în dragoste!

Până la 38 de ani, viața Andreei Bălan a fost o înșiruire de povești amoroase care s-au sfârșit cât se poate de prost. 9 ani de relație cu Keo s-au dus pe Apa Sâmbetei, după ce artistul a înșelat-o cu actuala parteneră de viață, Misty.

A urmat apoi mariajul tumultuos cu George Burcea. Cei doi au devenit părinții a două fetițe superbe și nimeni nu credea că se vor despărți vreodată. Divorțul a venit, însă, imediat după nuntă, iar cei doi au sfârșit prin tribunale certându-se pe custodia celor două fetițe.

Anul trecut, Andreea spera că se va căsători cu Tibeiru Argint, însă nici de data aceasta nu a avut noroc. Andreea Bălan este născută în 1984 la Ploiești și s-a lansat în muzică la numai 10 ani, sub aripa tatălui său, impresarul Săndel Bălan. Artista a cunoscut cel mai mare succes în anii 2000 cu trupa Andre, în care a activat alături de Andreea Antonescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net