Andreea Bălan și „blestemul negru” al relațiilor eșuate. Cum a ajuns să-și înece amarul în versuri și să crească singură doi copii, la 38 de ani

Născută în 1984 la Ploiești, Andreea Bălan a avut, încă de mică, certitudinea că va ajunge cunoscută. S-a lansat în lumina reflectoarelor la numai 10 ani, sub atenta îndrumare a propriului tată, Săndel Bălan.

Deși relația dintre cei doi a cunoscut numeroase urcușuri și coborâșuri de-a lungul anilor, putem menționa că, în prezent, este de-a dreptul decentă, având în vedere evenimentele care i-au marcat pe amândoi. Să ne întoarcem la carieră, dar să nu zăbovim, căci avem multe să povestim!

Lumina reflectoarelor, copilăria fără incidente și ascensiunea în muzică

V-am spus deja că primul contact cu scena al Andreei Bălan a fost la vârsta de 10 ani. Săndel Bălan s-a îngrijit îndeaproape de imaginea unicei sale fiice și s-a bucurat atunci când „produsul” a avut succes pe piață.

În copilărie a fost invitată la numeroase emisiuni, festivaluri și concursuri de muzică în cadrul cărora, așa cum era de așteptat, a fost remarcată. Printre acestea amintesc: „Ba da, Ba nu”, „Abracadabra”, dar și Gala Națională „Eurovision”, din anul 1997. Deși ultima experiență din cele amintite nu i-a lăsat decât un gust amar din cauza faptului că nu îndeplinea, la momentul respectiv, criteriile de vârstă, Andreea Bălan nu s-a lăsat cu una, cu două.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu
Andreea Bălan și Andreea Antonescu

În 1998 devenea primul copil care reușește să lanseze un compact disc, în România. Tot sub îndrumarea propriului tată, Andreea Bălan bifa cu succes propulsarea pe piața muzicală a 10 piese. Din păcate, nici de această dată nu a fost cu noroc pentru ea. Din cauza lipsei de fonduri, albumul nu a mai putut fi distribuit, deși se bucurase deja de lansarea oficială.

1998 - declin și succes. Andreea Bălan o cunoaște pe Andreea Antonescu 

În același an în care albumul i-a dat bătăi de cap, Andreea Bălan a cunoscut-o pe Andreea Antonescu, actuala parteneră în muzică și dans, chiar și după perioada lungă în care nu au mai păstrat legătura.

Se naște trupa „Andre”, iar la scurt timp, prinde un avânt colosat pe piața muzicală. Urmează melodii care încă mai sunt fredonate și astăzi și ascultate la diverse festivaluri de muzică, mai ales cu tema „nostalgia”.

Să recunoaștem cinstit... „Lasă-mă papa la mare” și „Moșule ce tânăr ești” au rămas melodiile-emblemă ale trupei Andre. Tot cinstit vă spunem că inclusiv acum, atunci când ați citit titlurile, le-ați fredonat, de fapt, în gând. Sau cu voce tare, parol! Un lucru e sigur: de-a lungul timpului, muzica i-a fost, Andreei Bălan, cel mai bun pansament în cele ce au urmat. Iar cele ce au urmat n-au fost chiar cele mai plăcute lucruri din viața ei.

Logodnă eșuată la 20 de ani. „Blestemul” bărbaților din viața Andreei Bălan

Plecarea din casa părintească din 2004 a venit cu noi provocări pentru Andreea Bălan. În același an, jumătatea trupei „Andre” face cunoștință cu Teo Păcurar. Dragostea adolescentină dintre cei doi nu mai lasă loc de dubii, iar sub presiunea sentimentelor, decid să se logodească.

Pentru ca iubirea să fie una și completă, dar și la modă, ambii parteneri aleg să-și tatueze, pe inelar, un inel de logodnă. Asta se întâmpla în 2005, să nu pierdem șirul evenimentelor.

Cum se spune... orice minune nu durează decât 3 zile. În cazul lor, minunea a durat 3 ani. În 2006, Andreea Bălan și Teo Păcurar și-au spus „adio”, iar motivul a fost unul de-a dreptul uluitor: se pare că actualul iubit de la vremea respectivă i-ar fi cerut artistei să-și schimbe domiciliul și să conviețuiască alături de el la Bistrița, în casa părintească. Vedetei nu i-a fost pe plac propunerea, așa că relația s-a destrămat rapid.

Citește și - Andreea Bălan, dezvăluiri dureroase după divorțul de George Burcea. Trăiește cu teamă

Andreea Bălan, „tradusă” de Keo după 9 ani de relație. Mărul discordiei? Misty!

N-a trecut prea mult timp de la despărțirea de Teo Păcurar și Andreea Bălan a simțit că a întâlnit, în sfârșit, iubirea vieții sale. Artista s-a cuplat cu noua cucerire, Keo, fără să știe că relația lor avea să fie una cum nu se poate mai platonică.

Andreea Bălan și Keo
Andreea Bălan și Keo

Au trăit fericiți până la adânci bătrâneți? Sigur că nu. După 9 ani în care toată lumea aștepta să-i vadă la altar, Andreea Bălan a primit șocul vieții sale. Artistul o înșela de ceva timp cu Misty, actuala parteneră de viață alături de care are și un copil. Și așa s-a mai prăbușit lumea, încă o dată, pentru Andreea. A suferit în tăcere, însă a mers mai departe, convinsă fiind că soarta îi va surâde, până la urmă.

Și așa s-a întâmplat...

În 2015 mai bifează o dezamăgire amoroasă

Despărțită de Keo și cu inima bucăți, Andreea Bălan își găsește refugiul în brațele lui Michael, un fost pușcaș marin. Nici de data asta n-a fost să fie. S-au despărțit după numai un an, ca motiv invocând distanța dintre ei.

„Da, m-am despărțit de Michael, pentru că am realizat că nu avem niciun viitor. Distanța și-a spus cuvântul, iar naveta Bucurșsti - Statele Unite ale Americii a fost foarte obositoare. Eu îmi doresc un copil și o familie aici, în România și nu m-aș fi mutat niciodată în America, așa cum și-ar fi dorit el”, spunea Andreea Bălan, în spațiul public, imediat după despărțirea de american.

Nu rata - George Burcea a reacționat la acuzațiile Andreei Bălan: «Consider ca mi s-a declarat război»

Iar acum vine partea interesantă și cel puțin palpitantă. Viața Andreei Bălan a părut să ia o turnură bună atunci când l-a cunoscut pe actorul George Burcea. Cei doi nu doar că păreau suflete pereche, ci îți era mai mare dragul să-i urmărești... Pentru că, da! Se afișau atât la evenimente, cât și la TV sau în spațiul virtual, acolo unde postau, regulat, vlog-uri despre viața lor de familie. Viață care, să fim cinstiți, părea una creionată în cele mai vii culori posibile.

Andreea Bălan și George Burcea
Andreea Bălan și George Burcea

Au devenit părinți de două ori, iar atunci când Andreea Bălan a fost la un pas de moarte, în momentul în care a adus pe lume cea de-a doua fetiță, iubirea dintre ea și George Burcea părea mai puternică și mai solidă ca niciodată. Au avut parte de o nuntă ca în povești pe care artista n-a lăsat-o să treacă neobservată. Odată cu fericitul eveniment, Andreea a lansat melodia „Înger păzitor”, dedicată în întregime proaspătului soț. Când nimeni nu se mai aștepta la ceva neprevăzut, între cei doi au survenit despărțirea.

N-a ocolit-o nici „blestemul” Burcea

Tot ceea ce afișau în mediul online s-a spulberat cu repeziciune, iar cuvintele siropoase au fost înlocuite de acuzații dure, situații complicate și dușmănii tăioase. A urmat o luptă crâncenă în instanță pentru custodia celor două fetițe, cei doi s-au războit atât în presă, cât și în televiziune, însă la un moment dat, lucrurile au intrat pe făgașul normal pentru amândoi.

George Burcea a cunoscut-o la „Ferma vedetelor” pe Viviana Sposub, alături de care are o relație în prezent. Așa cum era de așteptat, jurata „Te cunosc de undeva” și-a „înecat amarul” și atunci în muzică. A lansat melodia „Inimă de fier”, în amintirea vremurilor cu fostul partener.

La capitolul amoros, Andreea n-a stat prea mult singură, cuplându-se, ulterior, cu Tiberiu Argint. Relația dintre artistă și omul de afaceri a durat mai puțin de doi ani. De această dată, se pare că separarea s-a produs în urma unor neînțelegeri. În spațiul public au apărut informații potrivit cărora Andreea Bălan și-ar fi dorit să ajungă din nou la altar, dorință pe care Tiberiu nu a dorit să i-o îndeplinească. Mai mult, se pare că omul de afaceri ar fi avut un comportament nepotrivit și rece față de fetițele artistei și acest lucru ar fi cântărit, de asemenea, în despărțirea dintre ei.

Lovită de ghinion, dar așteptăm să fie lovită și de...noroc! Și, de ce nu, să o vedem din nou pe Andreea Bălan în rochie de mireasă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net