Cum își păstrează Andreea Bălan tenul perfect. De la 18 ani are același ritual

Andreea Bălan arată senzațional la 38 de ani. Una dintre cele mai apreciate artiste din România a dezvăluit recent ce ritual de frumusețe urmează încă de la vârsta de 18 ani. „Tot timpul am fost foarte disciplinată, cred că și de aceea am rezistat atâția ani în industria muzicală. Există o rutină și o disciplină. Vreau, nu vreau, le fac”, a precizat blondina.   

Cum își păstrează Andreea Bălan tenul perfect
Cum își păstrează Andreea Bălan tenul perfect

Cântăreața e mereu invidiată pentru trupul impecabil și tenul perfect. Intratată încă din tinerețe în lumea showbiz-ului, Andreea Bălan recunoaște că se machieză în fiecare zi încă de la vârsta de 16 ani. Cu toate acestea, pentru a-și păstra vitalitatea și tinerețea pe chip, vedeta are un obicei pe care-l urmează cu strictețe.

Vezi și: Andreea Bălan, decizie importantă în privința vieții sentimentale: «Este mai bine şi pentru fetiţele mele»

„Creme am folosit și folosesc dintotdeauna. De când mergeam prin turnee, de pe la 18 ani. Sunt tot felul de creme pentru fete tinere, apoi pentru cele de 25-30 de ani, peste 35 și evident peste 50 de ani.

Folosesc de ani de zile aceste creme, iar asta am învățat de la mama mea. Pentru că mă machiez în fiecare zi, de la 15-16 ani, am grijă să mă demachiez în fiecare seară pentru că este important să nu adorm machiată, pentru că toate smacurile dacă le ții pe față peste noapte deteriorează fața”, a explicat artista pentru ego.ro.

Ce secrete de frumusețe are Andreea Bălan

Când vine vorba de frumusețe, jurata de la „Te cunosc de undeva” consideră că este foarte important ca „totul să pornească din interior.” Vedeta a explicat că trebuie să fii atentă la ce mănânci, câtă apă bei și „să ai grijă de sufletul tău și cum te simți tu.” Totodată, Andreea Bălan a mărturisit că pentru a fi în formă are nevoie de disciplină.

Poate te interesează: De ce nu vrea Andreea Bălan să mai repete experiența ,,America Express’’. ,,Mi-am spus că nu o să mai fac…”

„Tot timpul am fost foarte disciplinată, cred că și de aceea am rezistat atâția ani în industria muzicală. Există o rutină și o disciplină. Vreau, nu vreau, le fac. Fie că este vorba să mă demachiez seara, fie că este vorba de jumătatea de oră de sport pe care o fac în fiecare zi, fie vorba de apă.

Chiar dacă am pofte să mănânc fast-food, nu mănânc. Adică ține de disciplină și de cum te iubești și cum iubești viitorul, adică vrei să arăți bine și peste 10-15 ani, așa că trebuie să ai grijă de tine în prezent”, a precizat Andreea Bălan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net