Andreea Bălan, decizie importantă în privința vieții sentimentale: «Este mai bine şi pentru fetiţele mele»

În ceea ce priveşte cariera, Andreea Bălan (38 de ani) e pe val! Cântăreaţa a avut o vară plină: a participat la „America Express” - unde ne-a povestit că s-a descurcat de minune, apoi s-a distrat în vacanţe.

andreea balan jpg

Recent s-a întors de pe Coasta de Azur şi am întâlnit-o cu zâmbetul pe buze. Doar despre viaţa personală nu mai vrea să discute: căci vrea în sfârşit linişte şi stabilitate.  

Click!: Cum a fost experienţa la „America Express”? 

Andreea Bălan: Foarte bine, dar grea, pentru că mi-a fost foarte dor de fete. E sunt obişnuită de mică cu mersul în concerte, fă bagajul, desfă bagajul, schimbă cazarea, găseşte cazare, într-adevăr au fost şi case mai puţin plăcute, dar eu una sunt obişnuită, ne-am descurcat. 

Citește și: VIDEO Andreea Bălan „nu mai e o fată cuminte”! De ce a ajuns să țipe vedeta

«M-am şi îngrăşat vreo  2-3 kile la America Express» 

Ce faci tu ca să te întreţii aşa, eşti mereu cu zâmbetul pe buze şi cu silueta neschimbată? 

Înainte să plec în „America Express” am fost trei luni la „Dancing on Ice”, am patinat, şi acolo m-am făcut fit, deoarece să patinezi este foarte greu!

Nu rata: Wow! Ce mămică Hot este Andreea Bălan! Vedeta s-a bălăcit la piscină și a făcut senzație

Dar la „America Express” ai slăbit? Mulţi concurenţi păţesc asta. 

Nu! M-am şi îngrăşat vreo 2-3 kile, am mâncat cozonac, chec, pâine şi biscuiţi. 

Andreea Bălan a luat o decizie importantă, spre binele fiicelor ei

Ce facem cu partea sufletească acum? Nu te-am mai văzut cu nimeni... 

Partea aceasta este pentru mine şi doar pentru mine, deoarece se pare că am fost foarte deschisă cu presa şi presa nu a făcut altceva decât să pună şi alţii în plus decât au fost, aşa că am hotărât că cel mai bine este să fiu foarte discretă. Aşa că dacă e să fiu cu cineva presa nu va mai şti. 

Află și: Ea este femeia care a înlocuit-o pe Andreea Bălan! Tiberiu Argint, topit după o superbă brunetă din Londra! O copleșește zilnic cu aprecieri

Deci ai decis să fii secretoasă în privinţa relaţiilor tale sentimentale.

Şi cred că este mai bine şi pentru fetiţele mele. 

Dar pot să te întreb cum ar trebui să fie următorul bărbat din viaţa ta ca să te accepte aşa cum eşti tu, cu programul tău de artistă, cu plecări, concerte? 

Eu sunt la un nivel la care îmi fac programul aşa cum mi-l doresc! 

Deci următorul bărbat ar trebui să fie... 

Dar nu e vorba de următorul, că după aia iar o luăm, următorul, următorul... 

Ok! Cine o să vină în viaţa ta va trebui să te accepte cum eşti tu! 

Poate e, dar nu vorbim nici la viitor, nici la prezent, pentru că nu voi mai vorbi despre asta!

Andreea Bălan mai vrea un copil?

Cum vă pregătiţi pentru începerea grădiniţei? 

Ela este grupa mare la grădiniţă şi de la anul o dau la şcoală. Fetele s-au bucurat de vacanţă, Clara e mai micuţă. Ela abia aşteaptă să înceapă grădiniţa. Eu mă bucur de concerte, lansez un videoclip nou, la mare, începe sezonul 18 din „Te cunosc de undeva!”, apoi o să se difuzeze „America Express” şi cine ştie poate particip încă o dată la „Dancing on Ice”! 

La un moment dat s-a scris că tu ţi-ai mai dori un copil, dar ai apela la o mamă-surogat, pentru că nu ai mai putea să faci! 

Asta a fost o ştire de acum trei ani, pentru că presa nu mai are ce să scrie despre mine şi se reiau tot felul de ştiri de acum un an-doi-trei, după ce am avut eu problemele de sănătate. Eu acum sunt foarte fericită cu fetiţele mele şi nu mă interesează momentan să am un alt copil. 

A încercat să-și refacă viața amoroasă după divorț

Deşi s-a despărţit de George Burcea (34 de ani) în 2019, după doi ani de la nuntă, divorţul s-a finalizat abia anul acesta, la începutul lunii martie, când instanța s-a pronunțat definitiv, acordând custodia comună, dar stabilind ca domiciliul fetelor să fie la mamă. Cei doi au fost împreună din 2014 și au două fetițe: Clara (3 ani și jumătate) şi Ela (6 ani).

La jumătate de an de când a anunţat că se desparte de actorul George Burcea (34 de ani), Andreea Bălan a început o relație cu Tiberiu Alexandru Argint (35 de ani), fratele prezentatoarei Sonia Argint de la TVR. Legătura celor doi a funcționat, se pare, doar un an și jumătate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub bianca dragusanu png
cub paula seling png
cub ioana nastase png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
image
image
image
image
image
image
cub rona hartner png
cub francisca png
cub ioana nastase png
cub bianca dragusanu png
cub ellie white png
cub paula seling png