Ea este femeia care a înlocuit-o pe Andreea Bălan! Tiberiu Argint, topit după o superbă brunetă din Londra! O copleșește zilnic cu aprecieri

Tiberiu Argint a dispărut o perioadă de câteva luni din lumina reflectoarelor, după ce el și Andreea Bălan au pus punct poveștii de iubire pe care au încercat să o țină cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că un detaliu neașteptat ne-a sărit în ochi și putem spune că afaceristul este gata de atac, mai vigilent ca niciodată!

La ce ne referim? La o superbă brunetă care pare să-i fi luat locul Andreei Bălan din viața lui Tiberiu Argint, cel puțin la capitolul aprecieri. Bărbatul nu ratează nicio imagine pe care bruneta o postează pe rețelele de socializare, dar asta nu ne miră!

Află mai multe despre el: Cine este și cu ce se ocupă Tiberiu Argint 

Tânăra, pe numele ei Lavinia Ciută, este o brunetă super sexy, care locuiește la Londra. Lucrează peste hotare, unde a reușit să ducă un trai foarte bun, având în vedere viața de lux pe care o duce. Imaginile în costum de baie nu lipsesc de pe contul său de Instagram și de acolo, în mod evident, nu lipsește nici Tiberiu Argint, care o copleștește cu inimioare.

Tiberiu Argint, topit după o româncă din Londra?

Nu se știe dacă există ceva mai mult între fostul Andreei Bălan și tânăra care îi stârnește interesul, nici măcar dacă se cunosc sau nu. Nu există niciun detaliu care să indice vreo apropiere între ei, însă un lucru e cert: Tiberiu Argint nu ratează nicio fotografie și e țintă pe contul de Instagram al focoasei brunete.

Cine este și cum arată sora afaceristului, frumoasa Sonia Argint:  FOTO Vedetele au început să iasă la evenimente. Ținute colorate, rochii mini și zâmbete

Cel mai probabil mintea îi stă la ea și își alină setea cu ajutorul imaginilor postate de Lavinia.

Tiberiu, fratele Soniei Argint, este manager la o companie daneză de lux care se ocupă cu proiectarea și producția mai multor aparate electronice. A studiat Arhitectura și are o afacere în domeniu designului de interior. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net