Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan. Fizic seamănă cu George Burcea

7 iulie 2020
Andreea Bălan și Tiberiu Argint, în Vama Veche png

Știrea momentului în showbiz face deja vâlvă. În plin proces de divorț, Andreea Bălan a fost surprinsă în compania unui nou iubit, cu care ar avea o relație de mai bine de 3 săptămâni, potrivit cancan.ro. iată cine este bărbatul care îi smulge acum Andreei zâmbete și îmbrățișări!

Tiberiu Alexandru Argint, noul iubit al Andreei Bălan, este fratele Soniei Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos”, de la TVR1. Tânărul nu a fost însă atras de televiziune, ci de arhitectură. Potrivit informațiilor publicate pe conturile sociale, Tiberiu a urmat Școala Germană Hermann Oberth din București, apoi Colegiul Tehnic de Arhitectură ”I.N.Socolescu”. A rămas în zona aceasta și a absolvit și cursurile Universității de Arhitectură din București. Are o afacere în domeniul designului de interior, dar salariul fix și-l ia în calitate de manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

image
George Burcea, actor

Iată cum se descrie noul iubit al Andreei Bălan

Nu ai cum să nu observi, la prima vedere, asemănarea fizică dintre Tiberiu Argint, actualul iubit al Andreei Bălan, și George Burcea, soțul cu care solista se află în plin proces de divorț. Ce au cei doi în comun? Sunt amândoi bruneți, foarte înalți, slabi, mai degrabă genul ectomorf (tip somatic cu metabolism rapid). Până și Tiberiu se descrie, cu umor: "Tall and skinny. Sometimes funny. Often a dreamer. Entrepreneur. Hard worker" (Înalt și slab. Uneori amuzant. Deseori un visător. Antreprenor. Silitor)

image
Tiberiu Argint, antreprenor

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, tandrețuri în Vama Veche

Cu procesul de divorț pe rol, la Judecătoria Buftea, Andreea Bălan (32 de ani) și George Burcea (35 de ani) își văd separat de viețile lor. Iată că acum toți ochii sunt pe Andreea, după ce Cancan.ro a publicat primele imagini cu ea și cu noul ei iubit. Cei doi au fost surprinși pe plajă, în Vama Veche, dansând, sărutându-se și ținându-se în brațe unul pe celălalt. Conform sursei citate, Andreea și Tiberiu ar fi împreună de 3 săptămâni, iar relația s-ar consuma în apartamentul din Capitală al tânărului.

Citește și:

EXCLUSIV Andreea Bălan divorțează. Viciile soțului George Burcea, adevăratul motiv al despărțirii

Andreea Bălan a lansat piesa „Am crezut în basme”. E inspirată din căsnicia ei cu George Burcea

oana zavoranu jpg
cristina siscanu 1 jpeg
andreea si cabral
image
maria dragomiroiu
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg