Wow! Ce mămică Hot este Andreea Bălan! Vedeta s-a bălăcit la piscină și a făcut senzație

Ultima actualizare:

Andreea Bălan a atras toate privirile la un parc de distracții acvatic din Capitală, unde le-a dus pe fiicele ei și ale lui George Burcea, Ella și Clara, ca să petreacă câteva clipe minunate împreună. Vedeta a făcut furori într-un costum de baie minuscul, care-i punea în evidență trupul tonifiat și formele perfecte. 

Wow! Ce mămică Hot este Andreea Bălan! Vedeta s-a bălăcit la piscină și a făcut senzație
Wow! Ce mămică Hot este Andreea Bălan! Vedeta s-a bălăcit la piscină și a făcut senzație

Blondina a luat o binemeritată pauză de la filmări și de la alte proiecte profesionale, pentru a merge cu fetițele ei la un parc de distracții acvatic, unde celebra mămică s-a distrat de minune alături de copiii ei în bazinul special amenajat.

Nu rata: Schimbări la Te cunosc de undeva! Andreea Bălan, înlocuită de Mihai Petre, în juriu

Andreea Bălan, 38 de ani, a făcut senzație la piscină, căci vedeta a etalat un trup perfect sculptat, cu abdomen plat, decolteu amețitor, picioare tonifiate și un bronz arămiu ce-i conferea o alură foarte exotică. Solista s-a jucat cu fiicele în apă și a fost surprinsă râzând cu gura până la urechi, în timp ce le ținea pe micuțe de mână. Ella și Clara au apreciat din plin timpul petrecut alături de mama lor, iar chipurile lor radiau de fericire.

Află și: Andreea Bălan, detalii despre custodia fetelor. Cum o împarte cu George Burcea

Solista a postat pe Instagram o serie de imagini de colecție cu fiicele ei, alături de un mesaj cu adevărat emoționant: 

«De la fetitele mele invat sa fiu fericita fara motiv»

Deși cântăreața a a adus pe lume două fetițe superbe, corpul ei arată senzațional și parcă cele două nașteri nu au afectat-o deloc pe vedetă. Este adevărat că solista este o fire extrem de activă, mai ales că se antrenează constant pentru diverse proiecte care o solicită la maxim din punct de vedere fizic, astfel că reușește întotdeauna să fie într-o formă de invidiat. 

Vezi și: Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express! Nu s-au asortat deloc în Mexic

Andreea Bălan despre bărbatul din viața ei: «Știe ce vrea»

Andreea Bălan a trecut printr-o relație teribil de furtunoasă cu actorul George Burcea, poveste care s-a încheiat cu un scandal monstru, în care a fost implicată și iubita lui, Viviana Sposub. 

Interesant și: Viviana Sposub, afectată de divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan?

Cântăreața a reușit să divorțeze abia anul acesta de George Burcea, după doi ani în care s-au luptat prin tribunale pentru custodia copiilor și pensia alimentară. 

Judecătorii au decis, la începutul acestui an, că cei doi părinți vor împărți custodia și că fetițele vor crește alături de mama lor și vor petrece timp în mod regulat cu tatăl. Andreea Bălan a avut mai multe eșecuri amoroase, însă artista a fost surprinsă în prezența unui bărbat misterios și s-a zvonit că ar fi început o nouă relație. 

Wow: Andreea Bălan are un nou iubit! Prima imagine cu misteriosul bărbat

Vedeta a menționat că dorește ca viața ei sentimentală să se petreacă în afara reflectoarelor și a confirmat că este «curtată» de un bărbat puternic care nu este intimidat de celebritatea ei. 

Statusul meu relaţional nu îl voi mai discuta public. Consider că este suficient cât s-a ştiut şi discutat în trecut despre relaţiile mele de iubire. E momentul să îmi trăiesc iubirea departe de presă şi de public. Da, sunt curtată, iar un bărbat puternic care ştie ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu", a povestit Andreea, pentru Viva.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net