Andreea Bălan, detalii despre custodia fetelor. Cum o împarte cu George Burcea

Ultima actualizare:

Andreea Bălan a vorbit despre felul în care ea şi fostul ei soţ, George Burcea, împart custodia fetelor pe care le au împreună, Clara şi Ella. În martie, tribunalul a decis ca cele mici să fie în custodia ambilor părinţi, dar să stea cu mama lor. Solista a făcut apel şi acum cere, în continuare, custodie exclusivă, dar şi plata retroactivă a pensiei alimentare. 

Andreea Bălan a explicat că ea nu a dorit niciodată să îl decadă din drepturi pe George Burcea, aşa cum s-a crezut, pentru că a cerut custodie exclusivă. Cât despre timpul petrecut de fete cu tatăl lor, artista a declarat că programul de vizită e la discreţia fostului ei soţ. 

"Programul de vizită a fost mereu la discreţia tatălui şi, indiferent de custodie, exclusivă sau comună, tatăl are aceleaşi drepturi – două weekenduri pe lună plus vacanţele. Când am cerut custodie exclusivă, mulţi nu au înţeles despre ce este vorba şi au crezut că îl decad din drepturi. Nici pe departe! Diferenţa între custodia exclusivă şi cea comună este doar la dreptul de decizie în ceea ce priveşte școala, spitalele şi vacanţele. Urmează apelul, care este în continuare pentru custodia exclusivă şi pentru pensia alimentară retroactivă", a declarat Andreea Bălan, pentru VIVA!.

Citeşte şi: Andreea Bălan, pregătiri pentru America Express. Cu cine vor rămâne fetele ei

Cum au fost afectate Clara şi Ella de divorţ

Întrebată cum au resimţit Clara şi Ella divorţul, Andreea a mărturisit că cele două fete erau prea mici în momentul în care ea şi Georghe Burcea s-au despărţit, aşa că nu au perceput cu adevărat schimbările şi plecarea tatălui de acasă. Solista a subliniat că e normal pentru ele să stea doar cu ea şi mama sa. 

"Nu au existat întrebări incomode, pentru că Ella avea 3 ani şi Clara 11 luni la separare și nu au amintiri legate de perioada în care locuiam împreună. Pentru ele e ceva normal să locuiască doar cu mami și cu buni.

Citeşte şi: EXCLUSIV Andreea Bălan radiază după divorț! Unde se răsfață și cum a fost surprinsă de paparazzii

Cu cât copiii sunt mai mari, cu atât percep divorţul ca pe ceva grav. În cazul meu, fetiţele fiind foarte micuţe, nu au termen de comparaţie şi amintiri cu noi patru împreună, astfel suferinţa fiind minoră, doar în subconştient, pentru faptul că nu există prezenţă masculină în casă, atât", a completat Andreea Bălan.

Andreea Bălan şi Georghe Burcea, pe când formau un cuplu
Andreea Bălan şi Georghe Burcea, pe când formau un cuplu

Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit în 2020, după un mariaj de trei ani. Divorţul a fost pronunţat oficial în luna martie a acestui an, iar acum cântăreaţa a făcut apel pentru custodia fetelor, Ella şi Clara. 

ANDREEA BĂLAN, UN NOU IUBIT?

Recent, Andreea, în vârstă de 37 de ani, a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios, care ar fi noul său iubit. Cei doi au fost văzuţi în ipostaze apropiate, când se ţineau de mână şi se sărutau, într-o zonă de lux din Bucureşti. 

Noua relaţie ar fi prima de la despărţirea de Tiberiu Argint, care a avut loc în septembrie 2021. 

Pe de altă parte, George Burcea are o relaţie, de când a participat la "Ferma", în 2020, cu Vivian Sposub. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net