Viviana Sposub, afectată de divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan?

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de doi ani, însă actorul nu a reușit să finalizeze nici până acum divorțul de Andreea Bălan, mama copiilor lui. Ce o deranjează pe prezentatoarea TV, la partenerul de viață?

Viviana Sposub și George Burcea au o relație tumultoasă
Viviana Sposub și George Burcea au o relație tumultoasă

Viviana Sposub are mari satisfacții pe plan profesional, căci a ajuns să prezinte matinalul „Dimineața cu noi”, de la Kanal D, alături de Adrian Cristea (Bursucu) și comediantul George Tănase. Chiar dacă suntem obișnuiți să o vedem pe vedeta de televiziune mereu cu zâmbetul pe buze, iată că există situații în care Viviana Sposub nu poate ascunde grijile cu care se confruntă în viața de zi cu zi.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea au o relație tumultoasă 

Prezentatoarea TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu George Burcea în care, inițial, nu multe persoane credeau, mai ales că el abia ieșea din căsnicia cu Andreea Bălan. Cei doi se află acum în plin proces de divorț, iar actorul și Viviana Sposub au dus relația la un nou nivel, căci locuiesc împreună și se susțin reciproc din toate punctele de vedere.

Andreea Bălan, motiv de supărare în cuplul Viviana Sposub – George Burcea?

Astfel, în ediția de astăzi, 23.05.2022, a emisiunii pe care o prezintă împreună, Bursucu a văzut-o pe Viviana Sposub destul de abătută. În acest sens, i-a adresat o întrebare legată de partenerul ei de viață, iar vedeta a evitat să dea detalii inițial. Apoi, ea i-a spus colegului de platou că relația ei nu este numai lapte și miere și apoi a simțit nevoia să puncteze că divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan este departe de a se fi terminat.

M-ai pus într-o situație... Greutăți cum trăiesc toți. Pune-te în locul meu, Bursucu. A fost o perioadă mai grea, încă mai este. Vin vremuri bine, la un moment dat se va vedea soarele si pe strada mea”, a spus Vviiana Sposub.

Apoi, în semn de susținere, Bursucu a adăugat: „Viviana, uita-te la mine, sunt sigur că o să iasă soarele si pe strada ta.”

Prezentatoarea TV nu este pregătită de nuntă

Chiar dacă este împreună de aproximativ doi ani cu George Burcea, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii „Ferma”, Viviana Sposub mărturisește că nu se gândește la nuntă, deocamdată. Recunoaște că nu s-a gândit nici măcat o singură dată la despărțire, se bucură de tot ceea ce le-a fost dat să trăiască de când sunt împreună, dar Viviana e de părere că timpul va decide când este momentul ca ea și actorul să se căsătorească.

Vezi și: Viviana Sposub a debutat cu dreptul în muzică 

Cred că mai avem de așteptat până la nuntă, până la copii. Luăm totul treptat, fiecare etapă a relației. El mai are treburi de rezolvat și atunci nu cred că ar trebui să grăbim lucrurile. Ne bucurăm de moment. Abia aștept să fiu mireasă și să fiu mamă. Dar, cum am spus, nu vreau să mă grăbesc, vreau să vină totul de la sine și cu siguranță, când va dori Dumnezeu și când va veni momentul se va întâmpla și mă voi bucura atunci de ce mi se întâmplă”, a declarat prezentatoarea de la Kanal D, pentru ego.ro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net