Viviana Sposub a debutat cu dreptul în muzică. «Vreau să iau lucrurile treptat»

Fermecătoarea prezentatoare a matinalului de la Kanal D, „Dimineaţa cu noi”, şi-a descoperit talentul muzical în timpul emisiunii „Bravo ai stil, Celebrities”. 

image

Deja Viviana Sposub (24 de ani) a lansat prima piesă, dar spune că nu se grăbeşte şi vrea să o ia încet.

„Am studiat muzică clasică la Liceul de Artă din Botoşani şi am luat şi lecţii de canto pe vremea când eram copil. Însă am pus stop acestei pasiuni pentru o lungă perioadă de timp. Uite că acum, încurajată fiind de oamenii care m-au ascultat la «Bravo, ai stil!», am revenit către muzică.

Am înregistrat deja prima piesă intitulată «Dragoste», pe care o puteţi găsi pe YouTube. Până la un album este cale lungă, aşa că vreau să iau lucrurile treptat”, a mărturisit solista pentru Click!

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV! Cum i l-a furat Viviana Sposub pe Bursucu' lui Teo?: „A fost dragoste la prima vedere! George, să nu te superi!”

Viviana Sposub și-a început cariera în televiziune la Antena 1

Viviana Sposub și-a început cariera în televiziune la Antena 1, unde a prezentat meteo. Apoi a ajuns co-prezentatoare la „Vorbește lumea”, după care a participat la emisiunea ”Ferma”, a revenit la „Vorbește Lumea”.

Pentru Viviana a urmat emisiunea „Bravo, ai Stil”, iar acum urmează o nouă provocare, tot la Kanal D, unde va prezenta matinalul, alături de Bursucu' și George Tănase.

Viviana Sposub a fost una dintre cele mai controversate concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities", sezonul 7. A ajuns până în marea finală, însă a fost învinsă de preferata publicului, Ruxi Opulenta.  

Viviana este din Botoșani și trăiește o poveste de dragoste alături de actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. 

Tânăra are planuri mari în viața personală și își dorește să-și întemeieze o familie cât mai curând. ”Îmi doresc foarte mult o familie şi cu siguranţă se va întâmpla la momentul potrivit. Mă bucur de fiecare etapă a vieţii şi nu grăbesc nimic”, a declarat frumoasa brunetă într-un interviu exclusiv pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net