INTERVIU EXCLUSIV! Cum i l-a furat Viviana Sposub pe Bursucu' lui Teo?: „A fost dragoste la prima vedere! George, să nu te superi!”

Ultima actualizare:

Viviana Sposub a dat lovitura în televiziune, după ce a ajuns până în finală la „Bravo, ai stil!”. Vedeta a vorbit, într-un interviu acordat, în exclusivitate pentru Click!, despre matinalul pe care-l va prezenta alături de Bursucu' și George Tănase, la Kanal D. Dar și despre schimbările din viața ei!

Viviana Sposub, Bursucu și George Tănase prezintă matinalul de la Kanal D Sursa: Kanal D
Viviana Sposub, Bursucu și George Tănase prezintă matinalul de la Kanal D Sursa: Kanal D

Viviana Sposub e pe cai mari! După ce a ajuns nesperat până în finală la „Bravo, ai stil!”, diva de doar 24 de ani a fost aleasă să prezinte noul matinal „Dimineața cu noi”, alături de Bursucu' și George Tănase, la Kanal D! Viviana a reușit imposibilul: să i-l „fure” pe Bursucu' lui Teo Trandafir, omul de televiziune urmând să se dedice în totalitate matinalului de la Kanal D.

  • Click!: Viviana, ce a însemnat experiența “Bravo, ai stil!” pentru tine? Te așteptai să ajungi până în finală?

“Bravo, ai stil!” este proiectul care cred că mi s-a potrivit cel mai bine, de până acum. La început nu am crezut că voi rezista pe tot parcursul competiției, dar, cu fiecare ediție, dorința de a ajunge în finală a devenit tot mai mare. Am muncit extrem de mult pentru a atinge acest vis și le mulțumesc tuturor oamenilor care m-au ajutat și au fost alături de mine.

  • Ce anume crezi că ți-a lipsit ca să câștigi “ Bravo, ai stil?”

Mi-au lipsit acele câteva procente din voturi. Am fost atât de aproape de a câștiga “Bravo, ai stil!”, dar cred că toate se întâmplă cu un motiv și mă bucur de aceasta experiență fix așa cum a fost.

  • Te pregătești pentru un nou project de televiziune, matinalul “Dimineața cu noi!”. Când va începe noua emisiune și ce așteptări ai de la noul proiect de televiziune?

În curând, îmi voi petrece fiecare dimineață, de luni până vineri, alături de Bursucu și George Tănase, și alături de telespectatori! Sunt extrem de fericită pentru noua etapă din cariera mea și simt că va fi un proiect care îmi va aduce multă împlinire.

E o binecuvântare ca jobul pe care îl ai să îți placă la nebunie și să fie cel pentru care te-ai pregătit de-a lungul anilor. Mă bucur să revin în calitatea de prezentator TV și abia aștept să văd ce provocări îmi rezervă acest proiect.

  • Cât de greu îți va fi să te trezești dimineața? E un nou program pentru tine…

Nu e pentru prima dată când am de-a face cu un astfel de program. Primul meu proiect în televiziune necesita ca eu să mă trezesc la 03:00. Și în proiectele următoare a trebuit să mă trezesc destul de devreme, așa că sunt obișnuită. Când faci ceva cu drag, dificultatea trezitului devreme se diminuează.

Viviana Sposub: „E FORMULA MAGICĂ!”

  • Cum a venit propunerea sa intri în acest nou proiect alături de Bursucu' și George Tănase? Cum te înțelegi cu noii tăi colegi de prezentare?

Îmi doream ca după proiectul “Bravo, ai stil!” să continui drumul meu în televiziune, dar vă recunosc că nu mă așteptam să primesc atât de repede o ofertă pentru un alt proiect. Acest lucru nu îmi demonstrează decât că implicarea și eforturile mele au dat roade, iar abilitățile de care am dat dovadă în timpul emisiunii “Bravo, ai stil!” nu au fost trecute cu vederea.

Când am primit propunerea, nu știam care sunt potențialii colegi. Am dat apoi o probă cu Bursucu’ și George Tănase și pot spune că a fost dragoste la prima vedere (Burcea, să nu te superi!). Energia dintre noi a fost atât de bună încât ne-am dat seama imediat că vom forma o super echipă!

  • Ce aduce nou matinalul vostru pe piața de televiziune de la noi?

Formatul de matinal este deja cunoscut publicului, dar cred că ceea ce îi va atrage pe telespectatori este formula. Formula magică! Toți trei suntem extrem de energici și ne completăm atât în viața de zi cu zi, cât și atunci când suntem în platoul de filmare.

Treaba asta se simte! Oamenii vor să râdă, oamenii vor să își înceapă ziua cu voie bună și caută alți oameni alături de care să facă asta. Noi vom fi acei oameni, cel puțin de luni până vineri, și cu siguranță ne vom simți cu toții bine dimineața!

  • O să mai ai timp și pentru viața personală? Ce zice partenerul tău, George Burcea, referitor la noul tău proiect tv? El te-a susținut foarte mult și la “ Bravo, ai stil!”…

George mă susține în tot ceea ce fac și este extrem de fericit pentru noul meu proiect. Se bucură ca un tată atunci când am o reușită, și pentru asta nu pot decât să-i mulțumesc.

  • După show-urile tale de la “ Bravo, ai stil!” toată lumea te-a îndemnat să te apuci serios de o cariera muzicală. Ai de gând să faci muzică pe viitor?

Iubesc muzica și mi-aș dori ca această pasiune să se concretizeze. Reacțiile oamenilor m-au încurajat și m-au ambiționat să urmez această cale. Lucrez la un proiect și sper ca oamenii de acasă să îl primească în sufletele lor.

Viviana Sposub, drumul spre celebritate

Ea și-a început cariera în televiziune la Antena 1, unde a prezentat meteo, ulterior a ajuns co-prezentatoare la „Vorbește lumea”, după care a participat la emisiunea Ferma, a revenit la „Vorbește Lumea”, a urmat „Bravo, ai Stil”, iar acum urmează o nouă provocare.

 Viviana Sposub a fost una dintre cele mai controversate concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities", sezonul 7. A ajuns până în marea finală, acolo unde a fost învinsă de preferata publicului, Ruxi Opulenta.  

Viviana este din Botoșani și trăiește o poveste de dragoste alături de actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net