Bursucu renunță la Teo Show! Ce emisiune va prezenta alături de Viviana Sposub și George Tănase

Speculațiile s-au adeverit! În grila Kanal D a apărut o nouă emisiune matinală, care va fi prezentată de către Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase! Pentru acest show însă, Bursucu a fost nevoit să renunțe la emisiunea pe care o prezenta alături de Teo Trandafir.

O nouă emisiune în grila de programe a Kanal D Foto: Kanal D
O nouă emisiune în grila de programe a Kanal D Foto: Kanal D

Noua emisiune se numește „Dimineaţa cu noi” și va fi difuzată în direct, de luni până vineri, de la ora 8:00. Pentru a putea prezenta, alături de Viviana Sposub și George Tănase, Bursucu se va retrage, astfel, din proiectul „Teo Show”. Nu se cunoaște momentan dacă Burusul va fi înlocuit în emisiunea prezentată de Teo Trandafir.

Kanal D, o nouă emisiune în grila de programe

Noul matinal de la Kanal D va trata informațiile principale ale zilei, iar interviurile cu artiștii momentului vor fi, de asemenea, nelipsite. Îndrăgitul prezentator Bursucu, ce nu mai are nevoie de prezentare, îi va avea alături pe Viviana Sposub, fostă concurentă la „Bravo, ai stil” și George Tănase, comediant și actor.

Ce spune Bursucu despre schimbarea din cariera sa

Noua emisiune de dimineaţă va avea „informaţii relaxate, dar utile din domenii diverse, fie că este vorba despre sănătate, nutriţie, hobby-uri interesante, recomandări de petrecere a timpului liber, tehnologie sau sfaturi din partea unor specialişti.”

Mă simt privilegiat să am aceasta misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. Cum te trezeşti dimineaţa aşa îti va merge până seara, aşa că vom face în aşa fel încât zilele să le fie telespectatorilor mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veştile cât mai utile! (..)

E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în cariera mea şi abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali”, a declarat Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea. De-a lungul anilor, el a prezentat alături de Teo Trandafir, emisiunea „Teo Show”, dar şi „Roata Norocului”.

Viviana Sposub și George Tănase, colegi cu Bursucu la noul matinal

Sunt fericită să încep un proiect nou alături de o super echipă! Iubesc televiziunea şi iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună. Am alături cei mai talentaţi, energici, amuzanţi şi frumoşi parteneri, Bursucu şi George! Sunt sigură că le vom aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze”, a spus și Viviana Sposub.

George Tănase se bucură de succes în mediul online, unde publică mici momente de comedie, iar acum are șansa să își arate carisma și pe TV. 

„Abia aştept să-mi beau cafeaua alături de telespectatori! Să povestim, să glumim, să râdem şi, bineînţeles, să învăţăm lucruri noi. O vorbă din popor spune că ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, iar noi vom încerca să respectăm această mostră de înţelepciune populară”, a declarat George Tănase.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net