Fiica lui Teo Trandafir, abuzată la școală. Maia a fost victima bullying-ului

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi, aceasta a câștigat simpatia publicului în cei peste 20 de ani de carieră. Vedeta are o carieră de succes și nu are de gând să se oprească prea curând. Binecunoscuta prezentatoare tv, care este mereu cu zâmbetul pe buze, a avut parte, însă, și de suferință în viața sa.

maruta teo trandafir jpeg
Teo Trandafir, alături de Cătălin Măruță

Recent, Teo Trandafir a făcut o mărturisire ce i-a lăsat pe toți cu gura căscată, în propria emisiune ce se difuzează pe Kanal D. Într-o discuție în care era abordat subiectul bullying-ului în școli, prezentatoarea TV a mărturisit că și fiica ei a avut de suferit din cauza acestui fenomen. Motivul fiind faptul că este adoptată.

În discuția deschisă pe care a purtat-o cu Ani Crețu, cea care a compus o piesă de teatru în care tratează tema bullying-ului în școli, Teo a simțit nevoia să povestească cum și fiica sa a fost victima fenomenului atât de prezent în școlile din România. Prezentatoarea tv a mărturisit că Maia, fiica ei, a avut parte de multe comentarii răutăcioase la școală doar pentru că era adoptată. Vedeta a ținut să precizeze, însă, că fata ei a învățat cum să facă fața atacurilor și să gestioneze situația.

„A venit de la școală și mi-a zis: nu te juca cu Maia, că e adoptată. I-am zis, tu ești altfel de copil încât să treci peste asta”, a povestit Teo Trandafir, la Kanal D.

Piesa în care se tratează tema bullying-ului poate fi văzută la teatrul Ion Creangă din București, iar ceea ce dorește Ani Crețu să semnaleze este faptul că în școli, copiii sunt supuși discriminărilor și torturilor psihologice greu de înțeles. Cei care practică bullying-ul atacă rasa, etnia, condiția socială ori condiția fizică a unui individ, lucru de neacceptat. Teo a subliniat faptul că un rol important în combaterea acestui fenomen îl au parinții care trebuie să-și învețe copiii să fie puternici.

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute prezentoare tv din România, iar ea și fiica ei au o relație specială. Vedeta a adoptat-o pe Maia încă de când era mică, iar pe parcursul anilor au ajuns să formeze o legătură foarte strânsă. De asemenea, Teo Trandafir își sprijină fiica necondiționat în alegerile pe care le face, indiferent care ar fi acestea. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
7 front elvetianca pensiune jpg
festivalul dovleacului png
Cataracta Shutterstock 3 png
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png