Teo Trandafir, mărturisiri fără perdea: «Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează»

Teo Trandafir (53 de ani) a vorbit despre viața personală și despre cum o percep bărbații. Celebra prezentatoare a mărturisit că reprezentanții sexului puternic au încercat să o domine, dar nu au reușit.

Teo Trandafir a vorbit despre bărbații din viața ei Foto: arhivă personală
Teo Trandafir a vorbit despre bărbații din viața ei Foto: arhivă personală

Teo Trandafir a făcut mărturisiri intime, într-un interviu exclusiv acordat Ok! Magazine, în care a povestit despre experiențele sale cu foști iubiți. Aceasta a afirmat că toți bărbații din viața ei au funcționat după un algoritm anume. 

Întrebată dacă bărbații se tem de ea, deoarece este o femeie puternică și inteligentă, Teo Trandafir a răspuns vehement că da.

«Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează; vin, încearcă să îmi pună căluşul în gură, dacă mă iau cu blândeţe reuşesc şi merge bine, dacă trag brusc, mă blochez, iar apoi îmi spun că sunt prea mult pentru ei. Invariabil!», a mărturisit Teo Trandafir pentru sursa citată mai sus.

Teo Trandafir este fata unei adolescente minunate care mai are puțin și face 18 ani. Cele două se înțeleg de minune, iar vedeta Kanal D a povestit o întâmplare care i-a dat de gândit și a făcut-o să își pună mai multe întrebări.

«Una dintre întâmplările astea mi-a sucit viaţa teribil. Eu am locul meu în canapea. Maia avea peste 16 ani şi a vrut să facă o glumă şi s-a aşezat pe locul meu din canapea şi a început să radă şi să spună "Eu sunt mami, eu sunt mami şi am grijă de toată lumea!". Mi-au dat lacrimile, pentru că mi-am dat seama că aşa mă vede copilul meu şi are atâta încredere în mine, am realizat că mă vede ca pe un om ocrotitor, generos, care oferă emoţii. M-am întrebat de ce eu nu văd aceste lucruri.», a mai spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir a fost căsătorită o singură dată

Teo Trandafir nu i-a ascuns niciodată fiicei ei că este adoptată. Prezentatoarea a mărturisit în trecut că i-a spus încă de la o vârstă fragedă că nu este mama ei biologică. Teo Trandafir a fost căsătorită o singură dată, cu Alexandru Trandafir, în perioada 1990-1996. După șase ani de căsnicie, au divorțat, însă vedeta i-a păstrat numele fostului soț. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net