Teo Trandafir, despre foștii ei colegi: «Adesea m-am simțit trădată»

Teo Trandafir se poate lăuda cu o carieră de 30 de ani în televiziune, ani în care i s-au întâmplat lucruri extraordinare, dar și lucruri mai puțin plăcute. De-a lungul timpului, vedeta Kanal D a mărturisit că a învățat să nu mai pună la suflet trădările și răutățile.

Teo s-a plimbat pe la mai multe posturi de-a lungul carierei sale Foto: captură video
Teo s-a plimbat pe la mai multe posturi de-a lungul carierei sale Foto: captură video

Teo Trandafir a vorbit deschis despre viața și cariera ei, într-un interviu acordat pentru OK! Magazine.

Întrebată dacă mai are prieteni în Pro TV și când s-a simțit ultima oară trădată de un apropiat, Teo Trandafir a mărturisit că încă păstrează legătura cu mulți dintre foștii ei colegi de breaslă.

«Da, foarte mulţi. La un moment dat la o adunare erau Florin Călinescu, Andi Moisescu şi Geanina Corondan. Florin Călinescu l-a rugat pe Andi Moisescu să caracterizeze nişte persoane şi acesta când a ajuns la mine a spus că nu mă poate caracteriza, pentru că sunt sora lui şi am mâncat împreună salam pe ziar. Ce poate spune mai frumos un prieten despre tine. Da, am prieteni minunaţi din toate televiziunile cu care nu intru în conversaţii despre serviciu, asta ca să nu intru în situaţii stânjenitoare, să nu ajungem la conflict de interese, dar personal suntem foarte legaţi. Dacă nu aş crede în noţiunea de prieten, aş lua-o razna. Adesea m-am simţit trădată, dar nu le pun la suflet, pentru că nu ştii cum te duce viaţa. Poate şi eu am greşit fără să îmi dau seama. Nu este bine să pui ştampila şi să spui că deţii adevărul suprem»., a spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir și-a început cariera ca prezentatoare de știri la radio

 Nu televiziunea a fost prima ei dragoste! Puțini știu faptul că Teo Trandafir a fost mai întâo secretară la Fun Radio București. Apoi și-a început cariera prezentatoare de știri la postul de radio 2M+. Ulterior, ea a prezentat o emisiune alături de Cristin Tocan. În anul 1994, Teo a lucrat la postul Tele 7abc, împreună cu Mircea Badea, la show-ul de televiziune „Bună dimineaţa, România”.  De asemenea, în 1997, a continuat colaborarea cu Mircea Badea, dar s-au mutat la Antena 1, cu show-ul „Dimineaţa devreme”. În aceeaşi perioadă a realizat, tot alături de Mircea Badea, o emisiune de weekend intitulată „Teo & Mircea Show”. 

Între anii 2001 și 2006, Teo Trandafir a lucrat la PRO TV, de unde și-a dat demisia pentru funcţia de director la postul de televiziune Romantica.

În 2007, vedeta s-a mutat la Prima TV. Acolo a stat doar un an, iar din 2013, Teo Trandafir a semnat contractul cu Kanal D, unde prezintă emisiunea „Teo Show”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net