O nouă emisiune de divertisment la KanalD! Viviana Sposub și Bursucu, doi dintre prezentatori?

Ultima actualizare:

O nouă emisiune matinală ar urma să fie introdusă în grija programului de televiziune Kanal D. Iată cine ar putea prezenta emisiunea!

Viviana Sposub ar putea prezenta o emisiune de divertisment la KanalD
Viviana Sposub ar putea prezenta o emisiune de divertisment la KanalD

Postul de televiziune Kanal D pregătește o surpriză fanilor. Se pare că o nouă emisune de divertisment va fi difuzată în cursul dimineților. Aceasta ar urma să fie disponibilă telespectatorilor începând din primăvara anului în curs, informează Paginademedia.ro. Contactați telefonic de către sursa menționată anterior, reprezentanții Kanal D nu au confirmat numele vehiculate ca posibile gazde ale show-ului de divertisment. 

Flavia Mihășan s-ar putea întoarce pe micul ecran, la Kanal D

Printre vedetele care ar putea fi prezentatoare ale noii emisiuni se numără Viviana Spsoub, cea care a făcut o impresie foarte bună telespectatorilor în urma participării la emisiunea "Bravo, ai stil", dar și Flavia Mihășan, fosta "vecină" în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Bursucu și George Tănase, cunoscut pentru participarea în emisiunea lui Mihai Bendeac, "în puii mei", sunt alte nume vehiculate. 

Bursucu ar putea prezenta o nouă emisiune la Kanal D

Bursucu lucrează deja de ani buni la KanalD, unde prezintă La Teo Show alături de Teo Trandafir și emisiunea Roata Norocului. El este foarte plăcut de public datorită personalității joviale și curajului de a adresa invitaților cele mai incomode dintre întrebări. În ediția de miercuri, 9 februarie, a emisiunii La Teo Show, a demonstrat, încă o dată, că nu se teme de reacțiile invitaților săi. Bursucu a provocat-o pe Bianca Drăgușanu să se demachieze în direct, însă vedeta a refuzat cu vehemență provocarea înaintată de coprezentator. 

Viviana Sposub va colabora cu Kanal D

Viviana Sposub a reușit să câștige un important capital de imagine după participarea sa la "Bravo, ai stil", iar conducerea trusutului i-a propus să colaboreze cu acest post. Viviana a acceptat și se pare că sunt șanse foarte mari să o vedem pe micul ecran, la Kanal D, din primăvară. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net