Bursucu, așa cum nu îl vedeți la televizor: «Sunt un tată fricos, încerc să controlez asta»

19 ianuarie 2022

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, lucrează de ani buni în televiziune și face o echipă de nota zece alături de Teo Trandafir la Kanal D. Prezentatorul aduce mereu zâmbetul pe buze telespectatorilor și este plin de energie. Cine este însă Bursucu atunci când se află în afara platoului de filmare? Răspunsurile le-a oferit chiar el. 

image
Bursucu a vorbit despre familie, pandemie și proiectele sale pentru anul 2022

Bursucu este întotdeauna pregătit să aducă starea de bine în casele telespectatorilor, iar televiziunea este una dintre marile sale pasiuni. Într-un interviu acordat pentru Fanatik el a vorbit și despre alte aspecte ale vieții sale, mai puțin cunoscute.

Cum este Bursucu atunci când se află acasă, alături de cei dragi? Care îi sunt planurile de viitor sau cum face față pandemiei de coronavirus care ne-a tulburat pe toți? Iată ce răspunde Adrian! 

Puțini sunt cei care știu că înainte de a apărea la televizor în calitate de prezentator, Bursucu a avut o altă mare pasiune, dansul. Întrebat dacă a mai alocat timp acestui hobby, Adrian a răspuns că nu va renunța niciodată la dans și că încă desfășoară proiecte care au legătură cu acesta. 

stanga
dreapta
teo trandafir si bursucu 0 jpeg
bursucu kaland jpeg
bursucu teo show jpg
bursucu fiica alesia png
bursucu jpeg
andreea mantea bursucu iubit valeriu floricel jpeg

"Relația mea cu dansul nu va muri niciodată. Până acum doi ani, până la debutul pandemiei, mă ocupam doar de spectacole mari. Am o trupă de dans și pregătim tot ce înseamnă concerte mari, la Sala Palatului sau în alte locații mari de spectacole", a declarat Bursucu. 

Bursucu a fost afectat de pandemie

Adrian recunoște că pandemia l-a afectat destul de puternic, mai ales în plan familial. El a mărturisit că fiica sa, Anais nu înțelege că oamenii pot circula fără mască, ea fiind obișnuită să vadă peste tot persoane cu fața acoperită. Micuța avea doar un an jumătate atunci când pandemia a debutat. 

"Este trist să mergi în parc cu copilul și să nu vezi fețele oamenilor din cauza măștilor. Anais trăiește de doi ani văzând oameni cu mască la gură. Avea un an și jumătate când a început pandemia. Ea nu știe ce înseamnă oameni fără mască", a povestit Bursucu, potrivit Fanatik. 

Bursucu are două fete minunate, de care este foarte mândru. Prezentatorul recunoaște că este un tată extrem de grijuliu și că, uneori își face mult prea multe griji din dorința de a le proteja pe fetele sale. Susține că rolul de părinte l-a schimbat foarte mult, transformându-l într-o persoană mult mai responsabilă și răbdătoare. 

"Sunt și un tată fricos, mă panichez și dacă celei mici îi curge nasul. Încerc să controlez aceste frici, dar este greu",a povestit acesta.

Ce planuri are Bursucu pentru anul 2022

Întrebat cum a petrecut de sărbători, prezentatorul a dezvăluit că Nașterea Domnului și Revelionul l-au surprins departe de casă, în Dubai, unde s-a bucurat din plin de liniște și soare. 

Cât despre planurile sale pentru anul 2022, Adrian a dezvăluit că își dorește să fie sănătos și să continue să le aducă fericire celor care îl privesc pe micile ecrane alături de Teo Trandafir. 

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub doru raduta animat gif
victoria beckham
BeFunky collage (14) jpg
WhatsApp Image 2022 05 18 at 11 35 08 jpeg
5 codin maticiuc despre coronavirus 4 jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp