INTERVIU Bursucu: "De când a început pandemia am slăbit 16 kg". De ce nu poate merge în Tenerife, cu fetele lui

Ultima actualizare:

  Andreea are o fiică adolescentă, dintr-o relație anterioară, iar împreună cu Bursucu mai are o fetiță de aproape 3 anifoto: arhivă personală
Andreea are o fiică adolescentă, dintr-o relație anterioară, iar împreună cu Bursucu mai are o fetiță de aproape 3 anifoto: arhivă personală

Colegul de prezentare al lui Teo Trandafir, Adrian Cristea, alias Bursucu, este la cei 34 de ani un bărbat fericit și împlinit. Și mai fericit este în preajma sărbătorilor de Paște, atunci când meniul variază de la cozonac la…salată de boeuf. De Paște, Teo și Bursucu au emisie live la Kanal D, așa că se vor bucura și împreună de magia sărbătorilor. Bursucu a povestit pentru Click! cât a reușit să slăbească în pandemie și de ce nu reușește să ajungă în Tenerife împreună cu familia lui.

 • Click!: Cât de mult îți lipsește dansul de când ești prezentator TV?

Bursucu: Păi nu-mi lipsește, pentru că eu dansez în fiecare emisiune, mă simt bine. Dacă mă întrebați cât de mult îmi lipsește să antrenez copii sau adulți vă spun că oricum nu aș fi putut face asta, din cauza pandemiei. Dar a fost o etapă din viața mea, care la un moment dat s-a terminat, am luat-o pe un alt drum. Așa cum vă spuneam, dansul nu-mi lipsește, pentru că eu o fac în fiecare zi, în emisiune, mă mișc … nu stau aproape deloc.

 • Fetița ta cum stă la acest capitol? E talentată la dans?

E cea mai talentată! Dansează non-stop. Aude muzică, orice “zgomot”, ea dansează. A luat de la tatăl ei tot … și cred că mult mai mult, pentru că ea e cu mult mai talentată.

 • Ce îți place să faceți împreună cel mai mult atunci când tati vine de la București?

Facem tot ce vrea ea, iar fetița mea știe exact ce vrea… să mă joc cu ea, să ieșim afară să ridicăm zmeul, vrea să danseze, foarte, foarte, foarte mult, pe orice … și dacă bați într-o oală, ea dansează. Și, mai vrea să stau lângă ea, ca să se cațere peste tot, dacă s-ar putea, pe pian, mobilă, masă…tot timpul să fie sus.

 • Care sunt regulile de bază de la care nu te abați atunci când vine vorba de alimentație?

Nu am niște reguli foarte stricte, dar regula de bază este că, în cât mai multe zile dintr-o săptămână, 4-5 zile, nu depășesc 1700-1800 de calorii.


  Bursucu a slăbit 16 kg în perioada pandemieifoto: Kanal D
Bursucu a slăbit 16 kg în perioada pandemieifoto: Kanal D
 • Acum, că vine Paștele, cum crezi că îți va fi afectată silueta? La ce pofteșți cel mai des în pragul acestor sărbători?

De Paște nu am pofte foarte mari, însă singurul lucru pe care-l poftesc cu adevărat, și asta se întâmplă să mănânc o singură dată, este o felie de cozonac, foarte bun, cu o cană cu lapte.

 • Ai slăbit sau te-ai îngrășat în pandemie?

Am slăbit! De când a început pandemia am slăbit 16 kilograme.

 • Care este felul tău de mâncare preferat de Paște?

Mie mama îmi face și de Paște, și de Crăciun salată de boeuf, pe care o mâncăm doar la sărbători, deși se poate face oricând. Dar de sărbători, salata de boeuf are “alt gust”.

 • Câte kilograme crezi că vei lua în plus în cele 3 zile de sarbatoare?

Nu cred că voi lua în zilele de Paște, sper să nu iau după.

 • De regulă, îți piezi așa controlul când vezi atâta mâncare pe masă?

Nu, nu-mi pierd controlul, doar în perioada de Crăciun, când sunt toate “nebuniile” alea pe masă, cu pomana porcului etc. … mi-o ia corpul “razna”, dar de Paște, nu.

 • Cum e să faci naveta Bucureșți-Constanța cu restricțiile din timpul pandemiei? Nu ai obosit?

Pentru mine drumul acesta este unul normal și firesc, nu este nimic dificil în treaba asta. În ceea ce mă privește, drumul spre Constanța este unul foarte scurt, pentru că tot ceea ce-mi doresc este să ajung la copii, la familie, iar cel de întors este cel mai greu, pentru că trebuie să mă despart, cumva, de ei, pentru câteva zile.

 • La ce obiceiuri de-ale tale îți dorești să revii mai repede?

Sincer? Îmi doresc să ies cu prietenii, să ies la restaurant, la o terasă…


  Teo Trandafir și Bursucu fac echipă la Kanal Dfoto: Kanal D
Teo Trandafir și Bursucu fac echipă la Kanal Dfoto: Kanal D
 • Cât de mult te-a schimbat această pandemie?

În primul rând, au fost momente când aveam perioade de neliniște, apoi am reușit să mă “calmez” singur și să iau lucrurile așa cum vin. Pandemia m-a învățat să fiu “răbdător”, mi-a pus răbdarea la mare încercare!

 • Ce le povestești fetelor tale despre acest virus?

Celei mari nu trebuie să îi povestesc nimic, pentru că este destul de mare încât să înțeleagă toate lucrurile care se întâmplă pe lângă ea. Singura problema este, într-adevăr cu cea mică, pentru ei îi e mai dificil să înțeleagă de ce trebuie să poarte mască, de ce nu putem ieși în parc…Când ies din casă cu fetița mea, ea nu vede dacă eu îi zâmbesc, pentru că am mască.... Cred că pentru copiii de vârsta asta, dar și pentru ceilalți, mai măricei, este foarte ciudată perioada aceasta, și sper să nu lase urmări asupra lor…

 • Aveați planuri în mod special de Paște pe care le-ați amânat din cauza condițiilor actuale?

Toată familia mea are bilete, de un an de zile, și ar trebui să plece, în Tenerife. Eu nu am cum să plec, pentru că muncesc, că avem emisie live…Dar încă nu știm dacă vor pleca sau nu.  Din cauza pandemiei, din păcate, planuri pe termen lung nu știu dacă poți să-ți mai faci!

Citește și:

INTERVIU De ce Bursucu nu locuiește cu iubita și fiica. Care este secretul prieteniei cu Teo Trandafir

INTERVIU Bursucu nu face bani doar din televiziune: "Am o plajă în stațiunea Mamaia"

image
image
image
image
image
image
banner miron cozma png
banner ionut petrescu png
banner cristi borcea png
"Am și sădit în grădină semințe pentru a avea în curând salate, verdețuri și legume, abia le aștept", ne-a spus vedeta
smiley simon cowell jpg
banner Mihaela Coserariu png