Bursucu, un show man, dar și un sensibil incurabil! Trăiri și emoții de la filmări

Ultima actualizare:

Bursucu a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre cum o să fie Revelionul la Kanal D, dar și care a fost dinamica de la filmări cu Ana Barnoski, împreună cu care a filmat distracția pentru românie.

Bursucu prezintă Revelionul la Kanal D
Bursucu prezintă Revelionul la Kanal D
  • Bursucu aveti misiune grea de Revelion. La ce sa ne asteptam in noaptea dintre ani de la voi?

La “Roata distractiei” veti avea parte de spectacol, distractie, nebunie frumoasa, muzica buna! In plus, foarte interesant anul asta, noi am optat pentru a face un Revelion Nostalgia. Alex Velea, Armin Nicoara, Andreea Antonescu, Georgiana Lobont, Pepe, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Anda Adam si actorii Romica Tociu si Cornel Palade sunt doar cateva dintre vedetele care vor incinge atmosfera petrecerii <Nostalgia> din noaptea de Revelion. In plus, am gasit o miza foarte interesanta pentru vedete…cele care vor veni la noi nu se vor distra si atat, vor avea de <tras>, se vor <chinui> putin J. Va las pe voi sa descoperiti, pe 31 decembrie, de la 21:30, la Kanal D!

  • Bursucu cum e sa lucrezi cu Ana? Spune-ne 3 lucruri care te scot din sarite la ea. 

Nu ma scoate din sarite nimic la Ana pentru ca este o fata atat de placuta, si are o energie atat de buna si pozitiva…Ana e Bursucu de la <Teo Show>, si este varianta mea feminina de la <Roata Norocului>. Eu nu ma pot supara pe ea pentru ca si eu sunt la fel de <nebun>. La  “Roata Norocului”  eu trebuie sa fiu un pic mai serios, am niste premii, niste bani de dat, chiar si o masina, si atunci ea trebuie sa faca <nebuniile>, iar chimia asta dintre noi a fost foarte frumoasa de la inceput. Din prima clipa in care am venit eu m-am simtit foarte bine alaturi de ea.

Din prima zi ne-am placut si n-am avut pana acum niciodata vreo divergenta sau vreo cearta. In plus, Ana este un om foarte calm si foarte rabdator. N-are momente din acestea, sa-si iasa din minti sau sa se enerveze foarte tare. Chiar daca se enerveaza, baga zambetul ala inconfundabil  de doua ori si gata, ii trece. Ne intelegem foarte bine, radem mult si la filmari, si in culise.

  • Dar ceva intamplari mai nastrusnice? Stim ca e pusa pe haz mereu

Dar cate nu a facut! Era sa <dea foc> la Roata, in platou :))) A vrut ea sa faca un experiment si era sa <luam foc> cu totii.  Daca esti cu ea, trebuie sa ai grija :)

  • Cate ore se filmează pentru un Revelion? Cum a fost sa filmati in aceasta perioada?

Filmarea pentru “Roata Distractiei” a durat o zi. Am ales sa filmam totul intr-o zi si a fost mai Ok pentru noi asa, dat fiind perioada pandemica prin care trecem cu totii. Toata lumea care a participat la filmari a fost testate si era vaccinata, asa ca ne-am simtit cu totii in siguranta si ne-am si distrat de minune, atmosfera o veti simti si dumneavoastra privind programul nostrum special pentru noaptea dintre ani, “Roata Distractiei”.

  • Care este cea mai dificila misiune de indeplinit in televiziune pe care ai avut-o de cand lucrezi in media?

Cea mai grea <misiune> pentru mine, in general, si nu neaparat ce tine emisie, dar totodata si una dintre cele mai grele emisiuni pe care le-am facut, a fost in momentul in care bunica mea a murit! Era bunica mea, cea care buna parte din viata mea m-a si crescut. N-a stiut nimeni din spatele micului ecran… Luni dimineata am fost la cimitir sa-mi ingrop bunica, si la ora 15:00 eram la emisiune. Mi-am dat doliul jos, am glumit, am cantat, apoi m-am imbracat in doliu si am plecat la pomana. Acelasi lucru s-a intamplat doi ani mai tarziu, cand l-am ingropat, intr-o zi de luni dimineata, pe bunicul meu. Am venit la emisiune si apoi am fost la pomana…la ce-am mai prins. Dar am inteles mereu ca misiunea noastra, a oamenilor de entertainment este sa facem oamenii sa zambeasca, sa fie optimisti, nu sa ii impovaram cu problemele noastre

  • Esti asaltat de admiratoare? O intamplare ciudata din partea lor ne spui? 

Avand in vedere ca sunt un baiat atat de serios, eu nu am treaba cu admiratoarele…Nici inainte, nici dupa ce mi-am cunoscut <jumatatea> J Singura femeie din viata mea este iubita mea J! Ma confundati cu Jador!

Revelionul la Kanal D

Seara de Revelion este prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, cu o ediție specială „Roata Distracției”, alături de invitați de seama din showbiz-ul autohton, cu multe surprize uriașe pentru aceștia și probe contracronometru, ce vor strârni hohote de râs, telespectatorii vor intră în noul an cu o doză uriașă de noroc și bună dispoziție, la „Roată Distracției”.

Alex Velea, Pepe, Armin Nicoară, Andreea Antonescu, Georgiana Lobonț, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Anda Adam și actorii Romică Țociu și Cornel Palade sunt doar câteva dintre vedetele care vor încinge atmosfera petrecerii <Nostalgia> din noaptea de Revelion.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net