Viviana Sposub, un nou contract cu Kanal D. Ce plan are postul TV

Ultima actualizare:

Chiar dacă nu a câștigat această ediție a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, Kanal D își mărește echipa, iar Viviana Sposub va avea propria emisiune pe postul de televiziune turcesc.

sposub 2 PNG

Kanal D are în vedere o nouă emisiune a Vivianei Sposub, una dintre concurentele ce a participat la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities, în care va face echipă alături de Adrian Cristea și George Tănase, cunoscut pentru numerele sale de la iUmor.

Un nou matinal pe Kanal D cu Sposub

După ce Dan Negru a venit, pe neașteptate, la Kanal D, părăsind Antena 1, după foarte mulți ani petrecuți la Intact, se pare că postul de televiziune dorește să-și mărească echipa alături de Viviana Sposub, pregătind o emisiune matinală ce va avea loc în timpul intervalului orar în care rulează și matinalul de la Antena, Neatza cu Răzvan și Dani.

Conform informațiile oferite de către Fanatik, repetițiile pentru matinalul de la Kanal D au început deja, iar echipa este aproape completă. Specific unei emisiuni TV, gazdele au fost alese în funcție de carismă, bună dispoziție și celebritate.

Cine sunt prezentatorii?

Așadar, următorii prezentatori au fost aleși în funcție de mai multe aspecte. În primul rând, îl avem pe Bursucu, care poate fi întâlnit de la ora 15:00, la emisiunea Teo Show, de luni p\n[ vineri.

George Tănase, o altă vedetă ce și-a făcut prezența la Antena, se pregătește să ajungă la Kanal D, chiar dacă a primit inițial o ofertă de a participa la Asia Express. 

Ultima, dar nu cea din urmă, este Viviana Sposub, concurenta controversată de la Bravo, ai stil! Celebrities. După ce a participat la concursul de fashion, vedeta a ridicat profund interesul postului de televiziune Kanal D. Aceasta a fost în vederea fanilor și a producătorilor în urma conflictelor pe care le-a avut cu Raluca Dumitru în timpul emisiunii. 

“Ea singură a spus că este o fire vulcanică, doar că se controlează foarte mult. Sunt persoane care își doresc să fie foarte serioase, foarte calme, foarte blânde la televizor și poate nu se exprimă exact așa cum simt, cum fac eu.”, a declarat Sposub, în timpul emisiunii Wownews.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net