Ce rochie a ales Raluca Bădulescu pentru finala ”Bravo, ai Stil!”. Victor Slav, jurat cu drepturi depline

Ultima actualizare:

Finala ”Bravo, ai stil! Celebrities” a început cu o surpriză! Din postura de prezentator, Victor Slav a trecut în aceea de jurat cu drepturi depline.

Victor Slav, în postura de jurat la finala ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Victor Slav, în postura de jurat la finala ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Victor Slav a fost prezentat în calitate de jurat de Ilinca Vandici. ”Dacă devin și concurent, am bifat fiecare poziție”, a glumit Victor Slav, care le-a făcut și o supriză dulce-amară concurentelor, chiar când acestea se aflau în cabina de machiaj.

Gândit să le mai relaxeze puțin, gestul lui Victor Slav mai mult le-a agitat pe fete. Noul jurat a intrat în cabina de machiaj cu mai multe cartonașe cu numele câștigătoarei. Doar că fiecare concurentă a avut parte de un asemenea cartonaș pe care era trecut numele ei, alături de marele premiu.

A fost un moment în care fiecare finalistă s-a simțit un pic învingătoare, doar că la final una singură va ridica marele premiu.

Jurații și-au pregătit ținute speciale pentru finală.

Raluca Bădulescu a ales, pentru această finală o rochie croită special pentru ea, de designerul care s-a ocupat de toate ținutele ei de-a lungul acestei ediții. Este vorba despre o rochie semnată de Alexandru Raicu, din piele, cusută manual, cu aproape 300 de cristale.

Maurice Munteanu a rămas fidel stilului său ”minimalist with a twist”. Stilistul a ales o cămașă din piele neagră, cu un tricou alb dedesubt, și pantaloni negri.

Tibi Clenci a ales o ținută de influență Louis Vuitton, din colecția primăvară-vară 2020, ”un pic sport, un pic de gală”. Celebrul fotograf a ales un costum roșu, pentru că roșul reprezintă, spune el, pasiunea care caracterizează acest show.

Victor Slav a ales o ținută clasică de gală, un costum negru în stilul Dolce &Gabbana. De-a lungul show-ului, VIctor Slav a fost, pe rând, în Brigada Sexy, timp d edouă sezoane, apoi a fost prezentator și a mai făcut parte din echipă, oferind o steluță unei concurente.

Ruxi, Viviana Sposub, Adina Halas, Bella Santiago și Raluca Dumitru sunt cele cinci finaliste care vor face totul să plece acasă cu marele premiu în această seară.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net