Vedete prinse drogate la volan. Cu ce pedepse s-au ales!

De curând, rapperul Puya a fost prins în trafic de către oamenii legii sub influența substanțelor intersize, iar lucrurile nu stau tocmai roz pentru acesta, în momentul actual, din perspectivă legală. Iată ce vedete au mai fost prins drogate la volan, de-a lungul timpului, și cu ce pedepse s-au ales!

Vedete prinse drogate la volan Foto: Colaj Click!
Vedete prinse drogate la volan Foto: Colaj Click!

Nu mai e un secret faptul că tentația drogurilor există la orice pas, mai ales în lumea showbbiz-ului. Vedetele autohtone nu fac nici ele excepție, însă dacă unele își consumă discret acest viciu, altele ajuns și la alte ilegalități. De-a lungul timpului, mai multe nume soronore au fost prinse în trafic, conducând în starea euforică provocată de substanțele pe care le iau.

Puya s-a ales cu dosar penal, după ce a ieșit pozitiv la cocaină

Cel mai recent caz este cel al cântărețului Puya, care în urma unui control de rutină a ajuns în atenția oamenilor legii. În decursul zilei de miercuri, 27 aprilie, rapperul, pe numele lui real Dragoș Gărdescu, a fost oprit și testat cu aparatul etilotest, al cărui rezultat a fost zero. Agenții i-au cerut însă acestuia să facă și un DrugTest, iar aparatul ar fi indicat un rezultat pozitiv la cocaină.

Potrivit surselor Poliției, Puya ar fi fost ulterior dus la INML pentru analize. „Plimbarea” lui cu mașina, sub influența drogurilor, l-a costat scump, deoarece acestuia i-a fost deschis între timp și un dosar penal.

Singurele declarații pe marginea subiectului au fost oferite de către Puya în timpul unui concert de-al său. Rapperul a susținut că a fost afectat în ultima perioadă de toate cele scrise în presă, cu mențiunea că „adevărul o să iasă la iveală mai încolo.” „Nu vreau să discut despre asta, adevărul se știe mai încolo. (..) Eram super supărat că s-au spus multe despre mine și nu aveam cum să ripostez.”, a spus el, pe scenă.

Fulgy, fiul Clejanilor, probleme mari cu drogurile

Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, Dan Manole Constantin Fulgeraș, alintat Fulgy, a fost prins, la rândul său, conducând sub influența substanțelor interzise, în 2021. Tânărul, în vârstă de 24 de ani, a fost dus de oamenii legii la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se recolta probe biologice, după ce în urma testării cu aparatul DrugTest a ieșit pozitiv la canabis.

Știu tot ce înseamnă droguri, cum să nu?! Pierdeam la cazino sute de mii de euro din cauza alcoolului, ca idee. (..) Ce e așa tabu cu drogurile astea? Că se droghează toată România!”, declara atunci Fulgy, la ieșirea de la INML. În urma constatării oamenilor legii, Fulgy s-a ales cu dosar penal.

Aceasta nu este însă singura „aventură” cu drogurile a tânărului. Fulgy a apărut și în emisiunea lui Mihai Morar într-o stare cât se poate de euforică, acest lucru fiind evident din discursul lui de atunci, care l-a pus în dificultate chiar și pe prezentator. Ulterior, videoclipul respectiv a fost dat jos de pe platforma YouTube. De asemenea, tânărul a recunoscut că a avut probleme mari din cauza drogurilor, fiind dus și la dezintoxicare.

De curând, Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, într-un dosar în care este acuzat de tâlhărie. Iată mai jos mai multe informații!

Citește și: Dramă în familia Clejanilor! Fulgy, condamnat la doi ani de închisoare

Victor Slav are și el dosar penal, după ce a fost prins drogat la volan

Nici Victor Slav nu a scăpat de controlul din trafic. În 2019, prezentatorul TV a fost tras pe dreapta de către oamenii legii și testat, iar în urma rezultatului s-a constatat că acesta era sub influența unei substanțe interzise.

Aparatul Drug Test poate detecta rapid din salivă până la opt tipuri de substanţe psihoactive şi a arătat că Victor Slav consumase cannabis.

Oamenii legii menționau atunci că Slav avea un comportament ciudat, fiind destul de amețit, astfel nu se afla nicicum în capacitatea de a conduce un vehicul. Ca și în cazul celorlalți „amatori” de substanțe interzise, Victor Slav a fost dus la sediul Poliției, unde i s-a întocmit un dosar penal.

George Burcea, prins la volan sub influența cocainei

În 2020, actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a fost la rândul său prins la volan, în timp ce se afla sub influența drogurilor. Oamenii legii l-au testat atunci pe Burcea, iar rezultatul a ieșit pozitiv pentru cocaină.

Întâmplarea a reprezentat și unul dintre motivele care au dus ulterior la scandalul dintre el și Andreea Bălan, de după divorț. Actorul a recunoscut că la vremea respectivă a consumat droguri, invitat la un an distanță, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Și George Burcea s-a ales atunci cu dosar penal. Pe site-ul oficial al Judecătoriei Buftea apărea la vremea respectivă că actorul trebuie să plătească suma de 16.000 de lei, iar timp de un an nu a mai avut voie să conducă. 

Citește și: George Burcea, prins drogat cu cocaină la volan. Și ei și-au distrus viața și cariera din cauza drogurilor

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net