George Burcea, prins drogat cu cocaină la volan. Și ei și-au distrus viața și cariera din cauza drogurilor

Ultima actualizare:

    Victor Slav, Dana Marijuana și Mario Iorgulescu
Victor Slav, Dana Marijuana și Mario Iorgulescu

George Burcea, soțul Andreei Bălan, prins drogat la volan. Știrea anunțată în exclusivitate de ziarul Click! nu prezintă însă un cz izolat, căci în showbiz-ul autohton, în lumea afacerilor sau în sport sunt numeroase exemple de teribiliști care și-au riscat propria viață, dar și pe a celor din jur.

Actorul George Burcea, soțul solistei Andreei Bălan, nu este singura persoană publică prinsă la volan sub înfluența cocainei sau care are probleme cu drogurile. 

Victor Slav are dosar penal

Asta după ce pe 11 august 2019, în timp ce se afla pe Autostrada 3 Bucureşti-Ploieşti, aproape de intrarea în Capitală, la volanul unui BMW Seria 7, Victor Slav a fost testat cu apartul și a ieșit pozitiv.

Mario Iorgulescu a ucis un om

Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF Gino Iorgulescu, a provocat anul trecut un teribil accident de circulație. Era beat și drogat cu cocaină, dar a avut nebunia să conducă, așa că a lăsat doi copii fără tată. Dani Vicol, de 24 de ani, a murit pe loc în accidentul provocat de Mario Iorgulescu.

Tudor Sișu a făcut închisoare

Tudor Sișu, artist hip hop în trupa La Familia, a fost arestat prima dată, în 2003 pentru trafic de droguri de mare risc şi deţinere ilegală de droguri pentru consum propriu. A fost închis în Penitenciarul «Colibaşi-Argeş», unde a ispăşit cea mai mare parte a pedepsei de trei ani şi apoi la penitenciarul din Ploieşti. Cântăreţul a fost eliberat în octombrie 2005 şi reîncarcerat în 2006 pentru consum de droguri. În 2013 a fost eliberat definitiv.

Dana Marijuana, la dezintoxicare

Dana Marijuana, cântâreață de hip-hop aflată pe val la începutul anilor 2000, a fost internată de mai multe ori la dezintoxicare din cauza consumului de droguri, apoi la psihiatrie. Și-a distrus cariera și a fost la un pas să-și piardă și copiii;

Adrian Mutu, suspendat 7 luni

Adrian Mutu a avut probleme mari din pricina substanţelor interzise. În 2004, pe când juca la Chelsea, a fost prins că a consumat cocaină, însă această poftă l-a costat contractul pe care îl avea încheiat cu echipa din Premier League. A fost suspendat 7 luni și a fost nevoit să plătească o amendă de 17 milioane de euro.

Citește și:

Cum a fost prins Victor Slav drogat la volan. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu are dosar penal

Mario Iorgulescu era beat când a produs accidentul! Ce alcoolemie avea fiul lui Gino Iorgulescu

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net