Fiul Clejanilor, prins drogat la volan! Fulgy: «Sunt arestat! Vine Poliția și-mi ia toată marfa»

Ultima actualizare:

    Fulgy a fost dus de oamenii legii la INML pentru a i se recolta probe biologicefoto: arhiva personală/Instagram
Fulgy a fost dus de oamenii legii la INML pentru a i se recolta probe biologicefoto: arhiva personală/Instagram

Fulgy, fiul Clejanilor, nu se dezminte! Dan Manole Constantin Fulgeraș a fost prins, în seara zilei de 29 mai, conducând sub influența substanțelor interzise. Tânărul în vârstă de 23 de ani a fost dus de oamenii legii la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se recolta probe biologice. În urma testării cu aparatul drug test a reieșit că fiul Clejanilor consumase canabis.

Fulgy a plecat în seara zilei de 29 mai să dea o tură cu bolidul său de lux pe străzile Capitalei. Fiul Clejanilor s-a și filmat conducând pe străzile din Capitală și părea a fi într-o stare euforică. Câteva ore mai târziu, Fulgy a fost tras pe dreapta de un echipaj de Poliție și dus apoi la sediul INML pentru a i se recolta probe biologice. Testul anti drog a dezvăluit că fiul Clejanilor consumase cannabis.

Fulgy a anunțat într-un Instastory pe Instagram că este “arestat”. “În viață trebuie să știi de toate, frate. Mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez la toți mafioții “, a spus Fulgy într-un Instastory, făcut chiar în mașină.

Ioniță și Viorica de la Clejani au venit să-și ia fiul de la INML

Ioniță și Viorica de la Clejani au venit și ei într-un suflet la INML, în miez de noapte, dar au așteptat în mașină și au refuzat să dea declarații presei.

“Mama mea știe că sunt pui de șmecher, mama mea e șmecheră. Deci, v-am lăsat fără cuvinte. Știu tot ce înseamnă droguri, cum să nu? Cum să nu? Pierdeam la cazino sute de mii de euro din cauza la alcool, ca idee. Nu era normal să văd ce se întâmplă cu mine? Voi n-ați face la fel? Ce e așa tabu cu drogurile astea? Că se droghează toată România. Nu stau să spun. Mi-am dat seama că România este ultima țară și că trebuie să mă mut chiar și în Spania, mai degrabă, decât să stau în țara asta”, a declarat Fulgy, nervos jurnaliștilor, la ieșirea de la INML.

Tănărul a făcut și un live din fața INML. ”Sunt la Udriște. Veneam de la studio de la Alex Velea! Nelule Ploieșteanu, ai avut dreptate! M-a luat garda! Și paparazzi, și INML, Poliție, mașini. Vine Poliția și-mi ia toată marfa!”, a spus fiul Clejanilor.

Citește și:

Fulgy, fiul Clejanilor, se însoară după ce s-a lăsat de droguri. “Nora” Vioricăi și a lui Ioniță a câștigat ”Miss fotogenie”

Fulgy a fost internat în Spania la dezintoxicare

Fiul Clejanilor este prins drogat la volan la doar câteva zile după ce declarase public că a renunțat să mai consume droguri. “Am fost la o clinică în Spania, unde am stat o lună și jumătate. Am plătit acolo 80.000 de euro ca să-mi schimb stilul de viață. Nu îndemn pe nimeni de pe fața pământului ăsta să se drogheze. Dacă consumați droguri, vă consumați fericirea. Nimeni și nimic nu m-a făcut să mă schimb. Creierul nostru e un calculator, e logică, nu trebuiesc viruși în el. Trebuie reînnoit, lucrat la el”, a declara Fulgy, la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Fiul Clejanilor a recunoscut că, la un moment dat, ajunsese să aibă un anturaj cu care nu își făcea mândri părinții. Mergea la cazinou seară de seară și pierdea zeci de mii de euro pe noapte. „Eu mă trezeam la 10 noaptea și plecam la cazinou. Am pierdut și 90.000 de euro pe seară. Cel mai mult am câștigat 250.000 de euro. Tata mi-a dat interzis să mai merg! Intrasem în depresie că pierdusem 1.000.000 de euro! Cu toții avem suișuri și coborâșuri în viață. Tata a băgat în mine 800.000 de euro până acum. În Margherita, ai mei au bagat cam vreo 400.000 de euro”, a mai spus Fulgy.

Margherita, la volan după ce consumase cocaină

În urmă cu un an, sora lui Fulgy, Margherita, a fost prinsă drogată la volan, după ce a provocat un accident. Tânăra a pierdut controlul volanului și a lovit o altă mașină parcată regulamentar.

Polițiștii de la Brigada Rutieră au ajuns la fața locului, după ce martorii au sunat la 112. Margherita a fost testată anti-drog și oamenii legii au stabilit că aceasta consumase substanțe interzise. Testele efectuate de Institutul Național de Medicină Legală au scos la iveală faptul că artista avea în sânge un cocktail de stupefiante, printre care și un drog foarte căutat de oamenii cu bani, cocaina.

image
image
image
image
image
image
dorian si zanni jpg
ilinca stan jpg
angela similea
adela si radu valcan jpg
kate 3 jpg
p 098yt jpg