Cum a fost prins Victor Slav drogat la volan. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu are dosar penal

Ultima actualizare:

    Victor Slav şi-a lăsat bolidul pe autostradă şi a fost dus la IML pentru probe de sânge și urinăFoto: Blitz
Victor Slav şi-a lăsat bolidul pe autostradă şi a fost dus la IML pentru probe de sânge și urinăFoto: Blitz

Viciile ascunse îţi pot face viaţa un iad. Este şi cazul lui Victor Slav (39 de ani), care s-a ales cu dosar penal din cauza cosumului de droguri. Recent, prezentatorul Kanal D a fost prins la volan, de poliţişti, după ce fumase cannabis.

Era ora 22.15 când Victor Slav, devenit cunoscut ca ”băiatul de la Meteo”, a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliţie. În 11 august, se afla pe Autostrada 3 Bucureşti-Ploieşti, aproape de intrarea în Capitală, la volanul bolidului său, un BMW Seria 7. Oamenii legii efectuau, în acea seară de duminică, o razie pe alcool şi droguri şi i-au cerut vedetei de la Kanal D să se supună controlului. Nu băuse, dar se drogase.

Bianca s-a camuflat  când a fost oprită  de poliţiști
Bianca s-a camuflat când a fost oprită de poliţiști

Aparatul Drug Test, care este o probă certă, poate detecta rapid din salivă până la opt tipuri de substanţe psihoactive şi a arătat că Victor Slav consumase cannabis. ”Imediat ce aparatul a indicat un rezultat pozitiv, şoferul a fost condus la INML pentru recoltarea de sânge şi urină. A fost conştient de fapta lui şi a fost cuminte, nu s-a opus”, au declarat pentru Click! surse din cadrul IPJ Ilfov.

Acesta a fost nevoit să-şi lase maşina pe autostradă şi să plece cu cea a Poliţiei, bolidul său fiind luat ulterior de un amic de-al său. Consumul de substanţe psihoactive influenţează comportamentul conducătorilor de autovehicule, afectează capacitatea de a conduce şi diminuează reflexele. Ei nu  mai pot fi stăpâni pe propriile mişcări şi nu mai pot evita obstacolele apărute în cale. De altfel, când a fost oprit de poliţişti, Slav avea un comportament ciudat, părea într-o altă lume, era ameţit şi cu privirea înceţoşată.

Victor Slav s-a ales cu dosar penal

De aceea, legea este drastică în asemenea cazuri. Toţi cei prinşi la volan drogaţi rămân fără permis pentru 90 de zile şi se aleg cu dosar penal. Acelaşi lucru i s-a întâmplat şi fostului soţ al Biancăi Drăguşeanu, iar cazul său este instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ilfov. Potrivit Codului Penal, Slav riscă închisoare de la unu la cinci ani sau amendă penală.

Alexandru P.  conducea sub influenţa drogurilor
Alexandru P. conducea sub influenţa drogurilor

Statistica Poliţiei Române cu privire la cei care se urcă drogaţi la volan este alarmantă. În primele trei luni ale acestui an, agenţii au depistat peste 160 de şoferi aflaţi într-o stare euforică. Cu mult mai multe cazuri decât anul trecut, având în vedere că pe parcursul lui 2018, 330 de români au avut probleme penale după ce au fost prinşi drogaţi la volan. Consumaseră cocaină, ecstasy sau cannabis. Un studiu realizat de Agenţia Naţională Antidrog arată că aproape 10% dintre persoanele intervievate au recunoscut că, de-a lungul vieţii, au consumat cel puţin un drog apoi au condus maşina.

Turcii de la Kanal D, nemiloşi cu cei care calcă strâmb

Victor Slav şi Cristina Mihaela Dorobanţu sunt prezentatorii show-ului „Îmi place dansul”
Victor Slav şi Cristina Mihaela Dorobanţu sunt prezentatorii show-ului „Îmi place dansul”

Reprezentanţii Kanal D, unde Victor Slav prezintă emisiunea de weekend ”Îmi place dansul”, nu au dorit deocamdată să comenteze pe marginea acestui subiect, dar este de notorietate faptul că oamenii din conducerea postului nu acceptă derapaje venite din partea propriilor vedete. De exemplu, în 2013, Andreea Mantea a fost dată afară de turci, care n-au fost de acord cu faptul că vedeta lor a apărut la PRO TV când a fost cerută de soţie de Ştefan Stan, câştigător la „Vocea României”. Apoi, şi regretatul Răzvan Ciobanu a fost dat afară în 2018 de la emisiunea „Bravo, ai stil!” când a fost implicat în dosarul „Cocaină pentru VIP-uri”.

Bianca Drăguşanu a venit de la mare cu un şofer drogat cu cocaină


    Bianca s-a camuflat  când a fost oprită  de poliţiștiCapturi Antena 1
Bianca s-a camuflat când a fost oprită de poliţiștiCapturi Antena 1

Şi fosta soţie a lui Victor Slav a avut parte de o experienţă neplăcută legată tot de droguri. Pe 7 iulie 2019, Bianca Drăguşanu (37 de ani) a plecat din staţiunea Mamaia spre Bucureşti în maşina lui Alexandru P., cunoştinţa unei prietene. La Feteşti, automobilul a trecut printr-un filtru al Poliţiei, iar şoferul a fost depistat pozitiv pentru consum de cocaină.

„Am venit ieri (sâmbătă, 6 iulie 2019 – n.r.) la mare, în jurul prânzului şi am petrecut doar cu fetele. Astăzi (duminică, 7 iulie 2019 – n.r.), ele au vrut să mai rămână la plajă, dar eu trebuia să plec, pentru că aveam treabă în Bucureşti. Aşa că am întrebat printre cunoştinţe cine m-ar putea lua până în Bucureşti. Acest băiat (Alexandru P. – n.r.), care îmi este doar o cunoştinţă, s-a oferit să mă ducă el. Am plecat, iar la Feteşti, la un filtru de Poliţie, a fost şi el oprit şi testat pentru consum de alcool şi de droguri şi depistat pozitiv. Am rămas şocată, nu mi-a venit să cred. El a fost luat de Poliţie, iar eu am chemat o prietenă să mă ducă în Bucureşti. Eu nu am consumat alcool niciodată în viaţa mea, iar droguri, nici atât”, a spus Bianca Drăguşanu pentru spynews.ro.

Aparatul Drug Test poate detecta rapid din salivă până la opt tipuri de substanțe psihoactive
Aparatul Drug Test poate detecta rapid din salivă până la opt tipuri de substanțe psihoactive

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net