Fulgy a scăpat de arestul la domiciliu, dar este trimis la dezintoxicare

Ultima actualizare:

    Fulgy de la Clejani
Fulgy de la Clejani

Fulgy jubilează! Fiul Clejanilor a reușit să scape de arestul la domiciliu. Judecătorii au decis ca tânărul în vârstă de 23 de ani să fie cercetat sub control judiciar. El este însă obligat să meargă la dezintoxicare, nu mai are voie să conducă, având permisul suspendat și nici să dețină arme de foc.

După 29 de zile în care a văzut lumina soarelui doar de la fereastra apartamentului său din Rahova, fiul Clejanilor se bucură din nou de libertate și poate ieși afară. Potrivit gandul.ro, instanța a respins cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 3 privind prelungirea arestului la domiciliu. În următoarele 60 de zile Fulgy va fi cercetat sub control judiciar. Acesta trebuie să respecte câteva reguli stricte. Fulgy este obligat să se prezinte la poliție ori de câte ori este chemat, să anunțe în caz că își schimbă domiciliul, să nu părăsească orașul și să nu aibă niciun contact cu martorii din dosar.Fulgy este obligat, totodată, de judecători să meargă la dezintoxicare, ”să se supună unor măsuri de control, îngrijire sau tratament medical, în special în scopul dezintoxicării”, mai scrie sursa citată. Magistrații i-au interzis fiului Clejanilor să mai urce la volan, el având permisul suspendat. În plus, tânărul nu are voie să dețină o armă. Decizia nu este, însă, definitivă. Fiul celebrilor lăutari Ioniță și Viorica de la Clejani este acuzat că, la data de 10 iulie, i-ar fi smuls unui jurnalist telefonul din mână și l-ar fi lovit cu pumnul.

Citește și:

Ioniță de la Clejani, cercetat penal alături de fiul său, FulgyIoniță de la Clejani, bătut de propriul fiu? Solistul a sunat la poliție în toiul nopții. Fulgy: "Sunt obligat să iau pastile"

image
image
image
image
image
image
dorian si zanni jpg
ilinca stan jpg
angela similea
adela si radu valcan jpg
kate 3 jpg
p 098yt jpg