Viviana Sposub și George Burcea, relație tumultuoasă. Motivul certurilor

Ultima actualizare:

„Unde dragoste nu e, nimic nu e”. Viviana Sposub (24 de ani) și actorul George Burcea (34 de ani) trăiesc o poveste de iubire ca-n filmele hollywoodiene. În cadrul unui podcast, îndrăgita prezentatoare tv a vorbit despre modul în care evoluează relația celor doi dar și despre motivele pentru care amorezii ajung adesea să se ia la ceartă. 

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o poveste de iubire ca-n filme
Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o poveste de iubire ca-n filme

O relație tumultUoasă

După un an și jumătate de relație cu actorul George Burcea, Viviana Sposub e mai îndrăgostită ca oricând. Deși povestea de iubire dintre cei doi a surprins pe toată lumea, în condițiile în care, când s-au cunoscut, George Burcea divorțase recent de Andreea Bălan, iar Viviana a mărturisit că avea o părere foartă proastă despre el, bazată pe vorbele aruncate de „gura lumii”, astăzi cei doi formează unul dintre cele mai sudate cupluri din lumea mondenă. 

Invitată în emisiunea „Duet", Viviana Sposub a „dat tot din casă”. Prezentatoarea matinalului de la Kanal D a mărturisit, în fața moderatoarei Alexandra Ungureanu, care sunt punctele forte ale relației dintre ea și George Burcea, dar și motivele pentru care cei doi ajung, nu de puține ori, să se ia la harță.

„Burcea, mi-ai scos peri albi!”

Astfel, simpatica Viviana Sposub a spus despre relația ei cu George că este bazată pe o conexiune puternică, în care cei doi împărtășesc aceleași viziuni.

„Avem așa o conexiune încât gândim la fel, iubim la fel, simțim la fel, așa cum cânta Lidia Buble. Ne potrivim în foarte multe aspecte și de asta cred că suntem în continuare împreună și avem o relație atât de sudată”, a declarat Viviana Sposub.

Deși se iubesc ca-n prima zi, căminul amorezilor nu e scutit de certuri. Astfel, Viviana a spus că până și omul care pare a fi bărbatul ideal ajunge uneori să...îi scoată peri albi! 

Citește și: George Burcea și Keed de la Chefi la cuțite, scandal cu înjurături: «Trebuie să bați ouă, nu femei»

„Burcea, mi-ai scos peri albi!”, a afirmat Viviana privind către cameră. „A fost și este în continuare o relație foarte tumultuoasă, având în vedere că noi ne-am cunoscut într-un reality show, acolo a început toată nebunia și după aceea tot felul de întâmplări”, a continuat ea.

Dacă unele cupluri din showbiz ajung adesea la certuri aprinse, Viviana spune că, în relația ei, conflictele dintre ea și George Burcea apar de la cele mai neînsemnate motive. 

Cine spală vasele?

Traiul în doi presupune compromisuri, iar treburile casnice sunt doar o parte dintre sarcinile pe care un cuplu care conviețuiește în aceeași casă trebuie să și le împartă...în mod egal. Acesta e și motivul certurilor în casa unde Viviana și George locuiesc împreună:

„Nu se întâmplă între noi să fie probleme, decât cine spală vasele, cine scoate rufele de la spălat.", a menționat Viviana Sposub chestionată cu privire la modul în care decurg lucrurile în cuplul lor.

Din fericire, ei reușesc să ajungă aproape întotdeauna la un consens. Iar imediat ce vasele sunt spălate vasele și rufele scoase și puse la uscat, Viviana și George își continuă activitățile...pasionale, cu aceeași înflăcărare pe care o aveau chiar de la începutul relației cu năbădăi. 

„Parteneri în toate”

Deși cei doi sunt împreună doar de un an și jumătate, Viviana spune că, alături de George, timpul pare că trece altfel. Astfel, vedeta Kanal D mărturisește că legătura dintre ei este atât de intensă încât are senzația că se cunosc de mult mai mult timp:

„În pofida lucrurilor care s-au întâmplat, discuțiilor, noi suntem acolo puternici, pe poziție. Avem un an și jumătate de relație, dar simt că au trecut 5-6 ani”, a mărturisit cu zâmbetul pe buze îndrăgita vedetă. 

Vivi Sposub a vorbit și despre modul în care decurge parteneriatul dintre cei doi. Astfel, ea spune că, dincolo de relația intimă, în George a regăsit și un manager care o susține în carieră. Dar și viceversa. 

„Mie îmi place să zic că e managerul meu. (...). Noi ne susținem din iubire. De câte ori are el o filmare, eu merg cu el. De câte ori are el de negociat un contract, mă duc eu și vorbesc pentru el, pentru că am mai mult curaj decât pentru mine și când e invers, facem la fel,” mărturisește Viviana. 

Citește și: EXCLUSIV Viviana Sposub: «Îmi doresc foarte mult o familie!»

Astfel, conform relatării, amândoi par a-și fi învățat lecțiile din poveștile de dragoste anterioare care nu s-au terminat cu bine, pentru a construi acum o legătură solidă care să treacă testul timpului.

Deși se află la vârsta la care alte fete abia se dezmeticesc și învață ce presupune o relație serioasă, Viviana vorbește cu multă maturitate despre provocările din viața de cuplu și modul în care se desfășoară lucrurile într-o pereche ideală. 

Cuplurile fericite sunt cele în care ambii parteneri se susțin reciproc pentru a progresa, atât pe plan personal, cât și în carieră. Acest lucru a fost înțeles și de Viviana. Despre relația cu George, vedeta susține că îi este benefică pe toate planurile: 

„Suntem parteneri efectiv, facem totul împreună, inclusiv pe plan profesional”, a concluzionat ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net