Theo Rose: «Emisiunea Alexandrei Ungureanu trebuia s-o am eu». Motivul pentru care a refuzat colaborarea cu Kanal D

Ultima actualizare:

Theo Rose a fost invitată în podcastul lui Gojira, unde a vorbit pentru prima dată despre emisiunea pe care trebuia s-o realizeze în cadrul trustului Kanal D și motivul pentru care patronii turci au înlocuit-o u Alexandra Ungureanu. 

Theo Rose dezvăluie în premieră motivul pentru care a refuzat colaborarea cu Kanal D
Theo Rose dezvăluie în premieră motivul pentru care a refuzat colaborarea cu Kanal D

Theo Rose a dat cărțile pe față în podcastul lui Gojira, ,,Aproximativ discuții", despre experiența pe care a avut-o cu trustul Kanal D, unde ar fi trebuit să prezinte o emisiune la Radio Impuls. 

Vedeta a povestit cu o sinceritate debordantă despre propunerea pe care a primit-o de la patronii turci, după ce a participat la ,,Bravo, ai stil!". Artista a relatat că, inițial, cei de la Kanal D i-au propus să prezinte o emisiune la Radio Impuls, până i-ar fi găsit lui Theo Rose un rol de prezentatoare, la postul TV. 

Theo Rose a recunoscut că a fost foarte entuziasmată, iar după ce a dat câteva probe, colaborarea părea a fi pe drumul cel bun, cu excepția unui singur aspect, banii. 

Cel care s-a ocupat de negocierea cu Kanal D a fost chiar managerul artistei, iar cântăreața chiar a insistat că ar vrea să se implice chiar dacă financiar, oferta este sub așteptările ei. 

Theo Rose a mai dezvăluit că emisiunea pe care trebui să o prezinte la Radio Impuls era chiar cea de care se ocupă la acest moment Alexandra Ungureanu. 

,,Terminasem cu ,,Bravo, ai stil!", iar cei mari de acolo m-au vrut în trust. Cei de la Kanal D mi-au propus să-mi dea ceva de făcut pentru o perioadă, până ar fi avut un post liber pe TV. M-au chemat la niște probe, la Radio Impuls, acolo m-au chemat să discutăm despre niște proiecte pe online și chiar au succes proiectele astea, niște emisiuni pe diferite teme, cum are Alexandra Ungureanu, aia trebuia s-o fac eu, ce face Alexandra Ungureanu acum. Și m-au chemai la discuții, odată, de două ori de trei ori, singurul aspect la care nu ne înțelegeam erau banii. Dar nu că nu mă înțelegeam eu, el (n.r. managerul) nu se înțelegea. Tot plecam nemulțumiți de acolo și nu înțelegeam. Ne spunea "Nimeni niciodată nu o să vă dea cât cereți". Ca să ajung la Radio trebuia să mă trezesc la 4 dimineața, iar cu cântări și restul, m-ar fi distrus." a povestit Theo Rose la podcastul lui Gojira. 

Theo Rose povestește cum a ajuns să colaboreze cu trustul PRO

Aventura în televiziune pentru Theo Rose nu avea să se încheie cu Kanal D, chiar dacă a ales să refuze oferta trustului. 

Managerul cântăreței a avut dreptate când i-a spus că e nevoie să aibă răbdare, deoarece va avea parte de o ofertă ce se va ridica înălțimea așteptărilor. În scurt timp a fost contactată chiar de trustul PRO, unde i s-a propus să facă parte din echipa ,,Vorbește lumea", alături de Teo și Șurubel, pe timpul verii. 

,, Mi-a zis (n.r. managerul) «Simt că trebuie să vină ceva mai mare, iar eu simt că o să vină PRO-ul». Într-o săptămână îmi zice la studio «O să te cheme la ,,Vorbește lumea", o să te bage în echipă» Și sună telefonul peste o săptămâna și vorbeam cu Teo la ,,Vorbește Lumea", pe timp de vară. ", a declarat Theo Rose. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net